Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    crappy74's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    in a dream, within a dream.
    Posts
    429
    Reputation
    -46
    Thanks
    35
    My Mood
    Relaxed

    Core i7 or more RAM?

    so guys, im buying a motherboard, so either i buy:
    --motherboard
    --core i5
    --8GB RAM

    or............
    --motherboard
    --core i7
    --no ram
    (NOTICE I ALREADY OWN 4GB of ram im just going to buy a 8GB set and throw the other ones away, cause theyre DDR2 :S)
    soooo, Core i7 or moar RAM?




    TROLL PHILOSOPHY
    An action is worth a thousand words, therefore, pressing thanks is worth saying thanks a thousand times....

  2. #2
    SupremeJr''s Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    female
    Posts
    554
    Reputation
    8
    Thanks
    34
    My Mood
    Relaxed
    Get i5 2500K

  3. #3
    Stevenomra's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    316
    Reputation
    5
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by SupremeJr' View Post
    Get i5 2500K
    Only if he overclocks.
    @crappy74, get new RAM.
    And i5 2500/K(if you OC).
    i7 is for like enthusiast.
    Since you have a Pentium 4, you prolly wouldn't need an i7.
    Are you gonna use this for gaming?

  4. #4
    Drifts's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    ??????
    Posts
    2,107
    Reputation
    64
    Thanks
    159
    More ram.

  5. #5
    SupremeJr''s Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    female
    Posts
    554
    Reputation
    8
    Thanks
    34
    My Mood
    Relaxed
    i5 2500k is fine for gaming, and will handle just fine Upcoming Titles + save some moneh.

  6. #6
    Zack's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    The Wonderful World of MPGH.
    Posts
    4,922
    Reputation
    26
    Thanks
    799
    My Mood
    Psychedelic
    What processor do you have atm?

  7. #7
    Stevenomra's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    316
    Reputation
    5
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by FlashJr View Post
    What processor do you have atm?
    He has a Pentium 4 .

  8. #8
    McNuggets's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    The Internet
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Bashful
    go for intel core i5 option

  9. #9
    crappy74's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    in a dream, within a dream.
    Posts
    429
    Reputation
    -46
    Thanks
    35
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by FlashJr View Post
    What processor do you have atm?
    yes, I DO HAVE A PENTIUM 4!




    TROLL PHILOSOPHY
    An action is worth a thousand words, therefore, pressing thanks is worth saying thanks a thousand times....

  10. #10
    Stevenomra's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    316
    Reputation
    5
    Thanks
    14
    Get i5 2500k, and a good CPU air cooler.
    Like Noctua NH D14 or something like that.
    I forgot exact name.

  11. #11
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,928
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,220
    My Mood
    Fine
    You can't use ddr2 ram on a ddr3 chipset. I hope that answers your question.
    I'm Alen on Steam. RIP Skype Friday nights.

    I'm Navi's lover <span class="emoji-outer emoji-sizer"><span class="emoji-inner" style="background: url(chrome-extension://immhpnclomdloikkpcefncmfgjbkojmh/emoji-data/sheet_apple_64.png);background-position:2.5% 97.5%;background-size:4100%" title="hearts"></span></span>

    Messenger: Toxin about Dave | Paladin on Skyrim's AI | Dakota on JB | Royku leeching | Sjoerd's penis | Blitz's derpiness | Jason on Blitz
    Dave84311: God I've always wanted to eat crayons, with their vibrant colors. Only if they had taste.
    Mr. Lonely: @Alen I like making you wet, it makes me hard.


  12. #12
    crappy74's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    in a dream, within a dream.
    Posts
    429
    Reputation
    -46
    Thanks
    35
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Alen View Post
    You can't use ddr2 ram on a ddr3 chipset. I hope that answers your question.
    oh srry its DDR3 my mistake, was watching some XDR2 memory demostratios and got a mental lagoon




    TROLL PHILOSOPHY
    An action is worth a thousand words, therefore, pressing thanks is worth saying thanks a thousand times....

Similar Threads

  1. [Tutorial] Allocating More Ram Towards Java! [WINDOWS]
    By Skyline. in forum Minecraft Tutorials
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-2011, 10:21 AM
  2. MORE RAM
    By -PoisonedG- in forum General
    Replies: 42
    Last Post: 09-04-2011, 02:37 AM
  3. Does more ram increase processor GHz?
    By mrkiller2011 in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 06-20-2011, 10:07 AM
  4. How to tell if you need more RAM...
    By mostwanted in forum Programming Tutorials
    Replies: 5
    Last Post: 07-16-2009, 08:46 PM
  5. Run Warrock On More memory Ram?
    By iTZ BOOGEY in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 04-06-2009, 07:32 AM