Thread: installing GPU

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,100
    My Mood
    Angelic

    installing GPU

    can it be done without probs?

    it's an old gpu but good enough to handle mw 2 on high

    i want to install it into my friends pc because he has an onboard shit gpu

    Dell™ Inspiron™ 560 is his pc

    my gpu

    Radeon x1600/1650 512 MB EDITION


    ty
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  2. #2
    Nico's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany :D
    Posts
    15,938
    Reputation
    1121
    Thanks
    8,551
    No problem if his power supply can take it.

  3. #3
    Mokou-Sama's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Akihabara
    Posts
    10,064
    Reputation
    481
    Thanks
    689
    My Mood
    Breezy
    I guess so... You shouldn have any problems, just if doesnt work properly, install drivers and it should work.
    Formerly known as gamer4evere



     
    Participated on:
    MPGH GAMING NIGHT 08/03/2015 - Town of Salem



  4. #4
    Zed's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    ◕‿◕
    Posts
    2,843
    Reputation
    60
    Thanks
    269
    My Mood
    Bitchy
    Installing gpu's are easy

  5. #5
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,100
    My Mood
    Angelic
    yeah just asking

    i only know something about software not hardware

    and thnx for the replies
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  6. #6
    Diminished's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    4,683
    Reputation
    372
    Thanks
    1,102
    My Mood
    Tired
    Yes, it can be done without any probls

  7. #7
    Azathᴏth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    49°51′S 128°34′W
    Posts
    13,526
    Reputation
    1136
    Thanks
    1,683
    My Mood
    Lurking
    If the PSU has enough power to keep it running, and you have the updated drivers, its easy.

  8. #8
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,100
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Cthulhu View Post
    If the PSU has enough power to keep it running, and you have the updated drivers, its easy.
    lol his pc is from 2010

    and the pc with gpu from 2005
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  9. #9
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    It will work... Old GPU's need less power than the newer ones... If the PC your Installing the GPU on has Windows 7 = It will install the drivers for you...
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

Similar Threads

  1. installing warrock hack
    By m741852966 in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 05-12-2007, 03:57 PM
  2. How to install trainer maker kit?
    By scooby107 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 04-29-2007, 01:26 PM
  3. I need help installing the game.
    By jeremywilms in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 04-24-2007, 04:41 AM
  4. Installing Korean WarRock (Tutorial)
    By RebornAce in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 33
    Last Post: 04-05-2006, 11:01 AM
  5. Where does the Korean version of warrock install?
    By ituneslove in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2006, 03:48 PM