Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,546

    URGENT HELP NEEDED

    Hey people, I have reformated my laptop yesterday (I went from 7 to vista). Today I have redownloaded windows 7 and I mounted an image and installed it. Everything was fine, at the end I have set settings (time, ..) and then my laptop restarted.

    After that I can't get to login screen, I always go in safe mode and I get that "Windows is loading files" screen.

    Then, I get to that silver gradient background restore thing and all I see there is big red text, saying ERROR.

    What am I supposed to do? PLEASE!

    P.S. I have restarted computer for like 10times, I always go there.


    @alen
    Last edited by /b/oss; 09-23-2011 at 01:34 PM.

  2. #2
    GiGux's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Eastern Finland.
    Posts
    887
    Reputation
    -64
    Thanks
    230
    My Mood
    Bored
    Get vista, better than 7 n0b!

  3. #3
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,546
    Quote Originally Posted by GiGux View Post
    Get vista, better than 7 n0b!
    Are you a fucktard? If you cant help me get your trolling ass away

  4. #4
    JacketJr's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Under your chair.
    Posts
    1,628
    Reputation
    84
    Thanks
    99
    My Mood
    Happy
    try reformating with disks and then reinstall?
    Member Since: 2011
    Accomplished: Nothing.

  5. #5
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,546
    Quote Originally Posted by JacketJr View Post
    try reformating with disks and then reinstall?
    So you want me to reformat again and then fucking try again?

    5 hours for formating and shit, 5 hours to get all apps I NEED, fucking 5 more hours for windows 7


    A

  6. #6
    JacketJr's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Under your chair.
    Posts
    1,628
    Reputation
    84
    Thanks
    99
    My Mood
    Happy
    Idk jesus. Reboot is what i would do
    Member Since: 2011
    Accomplished: Nothing.

  7. #7
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,546
    Ok, explain what to do, please.

  8. #8
    ☬Ξητσρζ Ζσ♍βε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,900
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,071
    It takes you five hours to reformat your hard drive? I'm thinking you need a new laptop man, it takes me 30 minutes max to reformat my entire terabyte drive when it's full.


    I would suggest going on another computer, getting another copy of Windows 7 and burning it to the disc, then go ahead and reformat your laptop again with the fresh installation disc.


    Another option is to put in the original installation disc for Windows 7 if you have it, boot it up, and repair your Windows system Files.

  9. #9
    Nico's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany :D
    Posts
    15,938
    Reputation
    1121
    Thanks
    8,551
    Put in Win7 CD, load the repair console and use sfc /scannow to scan for corrupt system files

  10. #10
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,546
    as i said, I have DOWNLOADED it.

    And no, I don't have it on CD (too small) nor on DVD (It just dont want to burn, somehow)

    fk this shit srs

  11. #11
    Nico's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany :D
    Posts
    15,938
    Reputation
    1121
    Thanks
    8,551
    Quote Originally Posted by /b/oss View Post
    as i said, I have DOWNLOADED it.

    And no, I don't have it on CD (too small) nor on DVD (It just dont want to burn, somehow)

    fk this shit srs
    Sorry, dont think you can do anything without a CD/DVD if Windows isnt loading

  12. #12
    ☬Ξητσρζ Ζσ♍βε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,900
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,071
    Do you have an external hard drive you can put the installation on? Or even a large flash drive? Anything that's external will do, because as said above you can't really do anything at this point without an installation disc.

  13. #13
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,928
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,220
    My Mood
    Fine
    Dunno, never had any issues like that. I always install my Windows OS from my HDD, cbf to play around with mounting & virtual drives. I seriously dunno what to recommend other than (properly) reinstalling it.
    I'm Alen on Steam. RIP Skype Friday nights.

    I'm Navi's lover <span class="emoji-outer emoji-sizer"><span class="emoji-inner" style="background: url(chrome-extension://immhpnclomdloikkpcefncmfgjbkojmh/emoji-data/sheet_apple_64.png);background-position:2.5% 97.5%;background-size:4100%" title="hearts"></span></span>

    Messenger: Toxin about Dave | Paladin on Skyrim's AI | Dakota on JB | Royku leeching | Sjoerd's penis | Blitz's derpiness | Jason on Blitz
    Dave84311: God I've always wanted to eat crayons, with their vibrant colors. Only if they had taste.
    Mr. Lonely: @Alen I like making you wet, it makes me hard.


  14. #14
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,546
    Quote Originally Posted by Alen View Post
    Dunno, never had any issues like that. I always install my Windows OS from my HDD, cbf to play around with mounting & virtual drives. I seriously dunno what to recommend other than (properly) reinstalling it.
    So, i guess, this is the only solution?

  15. #15
    Domo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,359
    Reputation
    -4
    Thanks
    179
    Oh that happened to my friend and he told me pressed f11 or something, and after that he got something like repair option. :/ Hope this helps.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Help needed!
    By FailBladez in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 08-06-2011, 05:37 AM
  2. [Help Request] Some help needed
    By Julma Henri in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2011, 02:25 AM
  3. Help needed urgently!
    By privatejk1 in forum WarRock Help
    Replies: 8
    Last Post: 06-04-2011, 09:33 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 10-29-2010, 09:47 AM
  5. [UrGENT] I Need Help, HELP ME!
    By dillster7879 in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2009, 04:53 PM