Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Crunchy Bacon's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    2,119
    Reputation
    88
    Thanks
    274
    My Mood
    Amused

    iPod Touch 2G :3

    Yes, iPod Touch 2G...
    I dearly adore this piece of technology and do not want to replace it.
    I have a problem you see.
    I try to sync it with iTunes but I always get stuck at this:



    is there anyway to bypass this or to restore the iPod without clicking the little "x"?
    Every time I click on it iTunes freezes.
    Yes, I have the latest version of iTunes.
    Any help would be helpful and deeply appreciated. I do not want to lose my baby. :x

  2. #2
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,278
    My Mood
    Amazed
    Re-install it ? Run as Admin?

  3. #3
    Crunchy Bacon's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    2,119
    Reputation
    88
    Thanks
    274
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Fogest View Post
    Re-install it ? Run as Admin?
    Oh trust me, I've tried re-installing iTunes several times. Admin, yes. I always run programs as admin.

  4. #4
    Poison's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    california
    Posts
    11,575
    Reputation
    542
    Thanks
    1,132
    your ipod doesnt work no more sad to say
    i have 2g also

  5. #5
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,278
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Andy Six View Post


    Oh trust me, I've tried re-installing iTunes several times. Admin, yes. I always run programs as admin.
    I forget but is there a option to skip backing up in itunes? Not sure I forget. Is your iPod jailbroken?

  6. #6
    Crunchy Bacon's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    2,119
    Reputation
    88
    Thanks
    274
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Poison View Post
    your ipod doesnt work no more sad to say
    i have 2g also


    and Fogest, it was jailbroken a few times. But I restored it because I just use it for music now,<3

  7. #7
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,278
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Andy Six View Post




    and Fogest, it was jailbroken a few times. But I restored it because I just use it for music now,<3
    Well I have 2nd gen jailbroken works fine idk why not working for you.

  8. #8
    Poison's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    california
    Posts
    11,575
    Reputation
    542
    Thanks
    1,132
    Same ^ but jalbroken ipods do get some errors after some long time of use and tweaks

  9. #9
    Crunchy Bacon's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    2,119
    Reputation
    88
    Thanks
    274
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Poison View Post
    Same ^ but jalbroken ipods do get some errors after some long time of use and tweaks
    Damnit...well. I shall continue with my baby until it no longer works. If it means sacrificing a few songs from being on there then so be it.

  10. #10
    Polo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    /197/ or /335/
    Posts
    12,263
    Reputation
    723
    Thanks
    13,319
    My Mood
    Sleepy
    Wait so what do you wanna do?

    Bypass the "Backing up Eriks iPod" phase?

  11. #11
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,096
    Reputation
    164
    Thanks
    9,278
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Polo View Post
    Wait so what do you wanna do?

    Bypass the "Backing up Eriks iPod" phase?
    Or I believe helping fix it works to.

Similar Threads

  1. Programming An Ipod Touch Using The Windows Platform
    By radnomguywfq3 in forum C++/C Programming
    Replies: 11
    Last Post: 04-17-2009, 12:10 PM
  2. Ipod Touch.
    By -V3ngeance in forum Showroom
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2009, 11:55 AM
  3. Using only the Ipod touch to create and compile source files
    By radnomguywfq3 in forum C++/C Programming
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2009, 12:26 PM
  4. I got an IPod Touch
    By radnomguywfq3 in forum General
    Replies: 21
    Last Post: 03-21-2009, 01:40 PM
  5. Ipod Touch Remote Desktop
    By radnomguywfq3 in forum General
    Replies: 20
    Last Post: 03-05-2009, 12:17 PM