Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    OpTic SaLtZz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    364
    Reputation
    6
    Thanks
    15

    Has anyone here had this problem with any of the HD 57xx series cards?

    im not sure if im allowed to post this in this section so move it please if im not..


    I get the infamous 'grey screen of death' with my HD 5770 i bought second hand. it is the issue where every now and again when im playing a game, the screen will come up with grey vertical lines and the sound will be looped. i read up on the internet and found this was an issue when the cards first came out and they fixed it with or a driver or something? at least thats what i heard for the hd 58xx series. but i never found a fix for the 57xx series. why? also i cant find a post about this which isnt like after 2009? iv tried heaps of things such as hotfixes and what not. it doesnt do it as much if i underclock my it to 750 mhz core clock (default 850) and change the voltage from 0.950 to 1.200 and have the fan run at 100 percent all the time.. but it still does it sometimes :'(. and to top it all off i cant return it anymore because at first i thought it was because of my crappy 450w generic psu so i waited until i got a new better one.. but then it still did it.

    did anyone have this problem? if yes how did you fix it?

    Thanks in advance




    PM ME IF YOU WANT TO KNOW HOW TO DUAL BOOT MAC OS X AND WINDOWS




    Click on the dragon plz


  2. #2
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,855
    Reputation
    3438
    Thanks
    81,357
    My Mood
    Breezy
    Checked AMD's site for latest drivers? Reset the clocks to default and make sure to clean out any dust stuck in the fan.

    https://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index****px (dot)asp
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.7.1 *NEW*
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #3
    OpTic SaLtZz's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    364
    Reputation
    6
    Thanks
    15
    did that still didnt fix it




    PM ME IF YOU WANT TO KNOW HOW TO DUAL BOOT MAC OS X AND WINDOWS




    Click on the dragon plz


Similar Threads

  1. anyone else having this problem with instant draw?
    By akkuro in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-2010, 03:48 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 10-20-2009, 10:25 AM
  3. Has anyone else seen this?
    By Darkklord in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-23-2008, 10:17 AM
  4. Any1 had this problem ?!
    By chevron3012 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 12-12-2008, 07:59 AM