Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
  1. #31
    Rigby's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    2,050
    Reputation
    37
    Thanks
    279
    My Mood
    Amazed
    Comcast is very nice. The guy took 3 hours to setup the internet and phone up. (We already have tv with them) And he made it a point to hide the cable like a real service man is supposed to. I also like them because their modem doesn't have a NAT like Centurylink does, so I didn't have to turn it off. This is a major annoyance to me because it makes connecting to friends on Xbox much harder, and minecraft servers don't work.

    Comcast was very polite and they are much cheaper.
    If you can, switch to them.

    Source Filmmaker Animator/Poster Maker
    Former Minecraft Minion
    Film Enthusiast
    TF2 Player

  2. #32
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Kekistan
    Posts
    15,500
    Reputation
    1710
    Thanks
    6,371
    to Xfinity and beyond



    ^Thanks to RJ^




  3. #33
    Cole's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    The Macabrian Invasion Fleet
    Posts
    1,930
    Reputation
    456
    Thanks
    208
    My Mood
    Bored
    alright i got a horror story from quest..ive had there internet for awhile
    its been labeled as "high speed DSL" but..its 0.22mbs
    plz tell me you have a solution for this.. because its lower than 93% of the world...that's counting places where the internet is more likely to go out because of a motor shot..
    yes ive checked the quality of the line and ive gotten an A+
    and its not specifically me whos getting this speed its everyone around me
    personally having speeds that modern day dial-up laughs at should be illegal but ill leave it to you to explain if you think there's a problem with it because i would be orgasmic happy getting 3mbs

  4. #34
    Dreamer's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Seattle
    Posts
    8,746
    Reputation
    333
    Thanks
    1,456
    My Mood
    Breezy
    Is xfinity dsl as well?
    Resource Team: Feb/5/2012 - May/5/2012
    Middleman: April/25/2012 - September/16/12


  5. #35
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Kekistan
    Posts
    15,500
    Reputation
    1710
    Thanks
    6,371
    Quote Originally Posted by Dreamer View Post
    Is xfinity dsl as well?
    at&t is to uverse as comcast is to xfinity

    comcast is cable btw



    ^Thanks to RJ^




  6. #36
    Dreamer's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Seattle
    Posts
    8,746
    Reputation
    333
    Thanks
    1,456
    My Mood
    Breezy
    hmmm mind telling me how ccable works? I hate how my internet connects to phone (Dsl i guess. Dial up?)
    Resource Team: Feb/5/2012 - May/5/2012
    Middleman: April/25/2012 - September/16/12


  7. #37
    j3dawg's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    behind a highway
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    97
    My Mood
    Psychedelic
    I left former Qwest, because the maximum speeds they offered in Arizona was like 10 to 15mbps down, and 768Kbps up, nothing higher for uploading rates. What a joke. I am now spending over 20 dollars less for Comcast at rates of 45-50mbps down, and 8-12 mbps up.
    Last edited by j3dawg; 12-10-2011 at 11:55 PM.

  8. #38
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Kekistan
    Posts
    15,500
    Reputation
    1710
    Thanks
    6,371
    qwest was better back when it was Bell



    ^Thanks to RJ^




Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. [Discussion] Is anyone's hacks working for them?
    By Ziolean in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 09-22-2009, 12:23 AM
  2. [Trading] very new bypass that works for lvl 16 + wr
    By englishpom in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 05-20-2007, 10:16 AM
  3. this does the hard work for u a mapconverter...
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-06-2007, 12:38 PM
  4. Hacks doesnt seem to Work for me?
    By flarey in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 04-25-2007, 05:40 PM
  5. Warrok Doesnt work for me!?!?!
    By acepwnage in forum General Gaming
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2006, 10:55 PM