Thread: gtx 560

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
  1. #16
    Rigby's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    2,050
    Reputation
    37
    Thanks
    279
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Delko DJ View Post


    the only new thing that i need is a cpu and maybe a ssd
    my mobo is asrock n68
    Getting a new cpu won't help exactly. It won't change that pcie bus to 2.0, but obviously, get the best quad-core available.
    I checked the specs of the mobo, and unless you wanna go to pcie2, you'll need a new mobo.

    Source Filmmaker Animator/Poster Maker
    Former Minecraft Minion
    Film Enthusiast
    TF2 Player

  2. #17
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    When he's done upgrading it's gonna be a new PC... Mobo x68/x77/AM3+, Cpu i5/i7/Phenom II x4, Cpu Cooler (Corsair H60/H70/H80/H100/Antec Kuhler H20 620/920), Memory (Corsair/Kingston) DDR3 1600), WD 10k HD or SSD, then add your PSU & the GTX 560 you already have...
    Last edited by Resaun; 05-18-2012 at 08:21 PM.
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  3. The Following User Says Thank You to Resaun For This Useful Post:

    Delko DJ (05-19-2012)

  4. #18
    InCognito's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    15,772
    Reputation
    1546
    Thanks
    4,294,967,295
    Quote Originally Posted by Resaun View Post
    When he's done upgrading it's gonna be a new PC... Mobo x68/x77/AM3+, Cpu i5/i7/Phenom II x4, Cpu Cooler (Corsair H60/H70/H80/H100/Antec Kuhler H20 620/920), Memory (Corsair/Kingston) DDR3 1600), WD 10k HD or SSD, then add your PSU & the GTX 560 you already have...
    No offense but why would he need water cooling?

  5. #19
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by InCognito View Post


    No offense but why would he need water cooling?
    I call it Entry Level Water Cooling... It's not really a big issue, it's his choice if he goes with air over water...

    Water would drop his temps much cooler than air would...
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  6. #20
    InCognito's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    15,772
    Reputation
    1546
    Thanks
    4,294,967,295
    Quote Originally Posted by Resaun View Post
    I call it Entry Level Water Cooling... It's not really a big issue, it's his choice if he goes with air over water...

    Water would drop his temps much cooler than air would...
    Air cooling is fine, if you have decent air flow in your case, even if you overclock by more than 1.0GHz you'll probably won't reach 70c.

  7. The Following User Says Thank You to InCognito For This Useful Post:

    Delko DJ (05-19-2012)

  8. #21
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    yes dude i dont want to spend much air cooling is great just add a new cpu cooler cuz right now i have the stock cooler. and some fans in the case to take the hot air out and for the cpu phenom x6 1055t. currently i have 8 gb or ddr3 ram
    Quote Originally Posted by InCognito View Post


    Air cooling is fine, if you have decent air flow in your case, even if you overclock by more than 1.0GHz you'll probably won't reach 70c.

  9. #22
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    You have to excuse me, where i live gets very hot and from experience air cooling wasn't cutting it for me... So i went to full water cooling (Dual Loop Setup), now 25 degrees idle 45 degrees full load... It would drop even lower since i got my Game Room (Air Con)...
    Last edited by Resaun; 05-19-2012 at 08:45 AM.
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  10. The Following User Says Thank You to Resaun For This Useful Post:

    Delko DJ (05-19-2012)

  11. #23
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    dude i get over 150 fps on all games but in gta 4 i get 19 fps
    Quote Originally Posted by Resaun View Post
    You have to excuse me, where i live gets very hot and from experience air cooling wasn't cutting it for me... So i went to full water cooling, now 25 degrees idle 45 degrees full load... It would drop even lower since i got my Game Room (Air Con)...

  12. #24
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    You need to change some of the game setting in GTA 4 to be able to get higher fps (Shadows, Etc)
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  13. #25
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    i use patch 1.7 on all very high
    i think the x2 250 is shit for this game
    Quote Originally Posted by Resaun View Post
    You need to change some of the game setting in GTA 4 to be able to get higher fps (Shadows, Etc)

  14. #26
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    The x2 250 can play it on medium & low setting... You might need to upgrade your CPU to a Phenom II X4 forget about the FX Series...
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  15. The Following User Says Thank You to Resaun For This Useful Post:

    Delko DJ (05-19-2012)

  16. #27
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Resaun View Post
    The x2 250 can play it on medium & low setting... You might need to upgrade your CPU to a Phenom II X4 forget about the FX Series...
    Gta 4 on GTX 560 2 GB - YouTube

  17. #28
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Delko DJ View Post
    Most people that play GTA 4 have Quad Core Processors...
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  18. The Following User Says Thank You to Resaun For This Useful Post:

    Delko DJ (05-19-2012)

  19. #29
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    thats my video as you can see i have lag
    Quote Originally Posted by Resaun View Post
    Most people that play GTA 4 have Quad Core Processors...

  20. #30
    koshinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Golden State
    Posts
    1,231
    Reputation
    146
    Thanks
    85
    My Mood
    Stressed
    Nice GPU man~~~~~~~~

  21. The Following User Says Thank You to koshinator For This Useful Post:

    Delko DJ (05-19-2012)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Solved] sli gtx 560 ti
    By yugurt in forum Hardware & Software Support
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2012, 12:18 PM
  2. Replies: 36
    Last Post: 09-20-2011, 03:31 AM
  3. ASUS GeForce GTX 550Ti 1GB
    By Stevenom in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2011, 03:09 AM
  4. Replies: 17
    Last Post: 10-11-2010, 11:50 AM
  5. Free 7,560 ZP
    By Poordude1 in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 24
    Last Post: 10-05-2010, 10:54 PM