Thread: gtx 560

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy

    gtx 560

    hey guys finally i got a great gpu Inno3D
    but i have a 500 wat psu with one 6 pin connector but the card it requires 2 6 pin connectors
    in the box it had only 1 6 pin connector
    what shoould i do

  2. #2
    iverson954360's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    10,280
    Reputation
    940
    Thanks
    1,656
    My Mood
    Dead
    wait so you have 1 six pin already on your rail and you have a six pin adapter that came with the card? Just stick the adapter onto one of the molex pins off your psu and plug it into your card and then plug in the six pin that is already on your psu rail in as well.

    Also you should have gotten the 560ti.

  3. #3
    Obscene's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Bikin nigga.
    Posts
    4,036
    Reputation
    68
    Thanks
    1,058
    My Mood
    Amazed
    Omg... so confused right now.

    OT: Google it?

  4. #4
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by iverson954360 View Post
    wait so you have 1 six pin already on your rail and you have a six pin adapter that came with the card? Just stick the adapter onto one of the molex pins off your psu and plug it into your card and then plug in the six pin that is already on your psu rail in as well.

    Also you should have gotten the 560ti.
    My pc it supports max only 1 six pin but the card it has 2 Pins
    but in the box it had only 1 pin

  5. #5
    Rigby's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    2,050
    Reputation
    37
    Thanks
    279
    My Mood
    Amazed
    Buy a new power supply. They are all the same configuration, just need to get the right wattage

    Source Filmmaker Animator/Poster Maker
    Former Minecraft Minion
    Film Enthusiast
    TF2 Player

  6. #6
    Occidi de Pax's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Back To The Drum!
    Posts
    3,069
    Reputation
    102
    Thanks
    180
    My Mood
    Bored
    Get a molex to 6 pin adaptor :|

    Should be available at local hardware store :|
    Music historian here to please and displease,learning to teach all you peeps,so stop by the music part of the forum,and ask the question to your needs.

  7. #7
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    How much amps are on the +12v rail?
    Getting a molex to 6pin adapter might work.
    Buying a new PSU would work... Thermaltake TR2 Series TR-500P 500W, 575w, 600w, Single +12v Rail or Dual +12v Rail Etc...
    If the Video Card isn't getting the recommended Power/Amps via the +12v rail you will get constant rebooting / no booting or constant errors...
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  8. #8

  9. #9
    Dave84311's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Gender
    male
    Location
    The Wild Wild West
    Posts
    29,819
    Reputation
    4042
    Thanks
    37,656
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by ultimateon View Post
    Get a molex to 6 pin adaptor :|

    Should be available at local hardware store :|
    This ^

    You have to make sure dat your PSU can handle it. Sometimes they are built with one 6 pin connector because that's as much as it should support.





    THE EYE OF AN ADMINISTRATOR IS UPON YOU. ANY WRONG YOU DO IM GONNA SEE, WHEN YOU'RE ON MPGH, LOOK BEHIND YOU, 'CAUSE THATS WHERE IM GONNA BE


    "First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you lose.” - Dave84311

    HAD VIRTUAL DETOX

  10. The Following User Says Thank You to Dave84311 For This Useful Post:

    Delko DJ (05-17-2012)

  11. #10
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    thank you man but i already fix it
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post


    This ^

    You have to make sure dat your PSU can handle it. Sometimes they are built with one 6 pin connector because that's as much as it should support.


    ---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

    shit i have ultra bottleneck with x2 250

    ---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------


  12. #11
    InCognito's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    15,772
    Reputation
    1546
    Thanks
    4,294,967,295
    Quote Originally Posted by Delko DJ View Post
    thank you man but i already fix it

    ---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

    shit i have ultra bottleneck with x2 250

    ---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

    Why is your pixel fillrate so low?

  13. The Following User Says Thank You to InCognito For This Useful Post:

    Delko DJ (05-18-2012)

  14. #12
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Kekistan
    Posts
    15,500
    Reputation
    1710
    Thanks
    6,371
    Quote Originally Posted by InCognito View Post

    Why is your pixel fillrate so low?


    Mine is on the right, the 560 seems so much better but I can play any game no problems, no lag.



    ^Thanks to RJ^




  15. #13
    InCognito's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    15,772
    Reputation
    1546
    Thanks
    4,294,967,295
    Quote Originally Posted by AVGN View Post




    Mine is on the right, the 560 seems so much better but I can play any game no problems, no lag.
    Really? I thought the GT 520 was a really low end card.



    I don't know why, but my card also has lower pixel rate than normal GTX 570. Might have to do with my 1.1 PCI E slot but I always thought it only lowered bandwidth.
    Last edited by InCognito; 05-17-2012 at 06:38 PM.

  16. The Following User Says Thank You to InCognito For This Useful Post:

    Delko DJ (05-18-2012)

  17. #14
    Rigby's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    2,050
    Reputation
    37
    Thanks
    279
    My Mood
    Amazed
    Yeah the pcie 1.1 bus is slowing you down. Only way to fix that is to get a new mobo (which is pointless) but you should be fine with mid-high graphics. The good thing is you can use i. a new build. Also, pcie 3.0 is eventually going to become the next standard so get the the new stuff (the card is fine, its your mobo's fault basically)
    Last edited by Rigby; 05-17-2012 at 10:37 PM.

    Source Filmmaker Animator/Poster Maker
    Former Minecraft Minion
    Film Enthusiast
    TF2 Player

  18. The Following User Says Thank You to Rigby For This Useful Post:

    Delko DJ (05-18-2012)

  19. #15
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Rigby View Post
    Yeah the pcie 1.1 bus is slowing you down. Only way to fix that is to get a new mobo (which is pointless) but you should be fine with mid-high graphics. The good thing is you can use i. a new build. Also, pcie 3.0 is eventually going to become the next standard so get the the new stuff (the card is fine, its your mobo's fault basically)
    the only new thing that i need is a cpu and maybe a ssd
    my mobo is asrock n68

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] sli gtx 560 ti
    By yugurt in forum Hardware & Software Support
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2012, 12:18 PM
  2. Replies: 36
    Last Post: 09-20-2011, 03:31 AM
  3. ASUS GeForce GTX 550Ti 1GB
    By Stevenom in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2011, 03:09 AM
  4. Replies: 17
    Last Post: 10-11-2010, 11:50 AM
  5. Free 7,560 ZP
    By Poordude1 in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 24
    Last Post: 10-05-2010, 10:54 PM