Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    Sour Diesel's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    My Chair :)
    Posts
    1,207
    Reputation
    7
    Thanks
    133
    My Mood
    Cheeky
    Why do you even need to change your ip?

  2. #17
    radnomguywfq3's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Gender
    male
    Location
    J:\E\T\A\M\A\Y.exe
    Posts
    8,858
    Reputation
    381
    Thanks
    1,813
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by scotbud123 View Post
    That's weird, I've always had static and hated the shit out of it. (Since I can't just change my I.P when I get banned from things.) And we don't pay a penny extra for it. :S
    Boh1, most people I know have dynamic :S It is entirely dependant on the plan.



    There are two types of tragedies in life. One is not getting what you want, the other is getting it.

    If you wake up at a different time in a different place, could you wake up as a different person?


  3. #18
    Psychotic's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    @root
    Posts
    11,951
    Reputation
    3334
    Thanks
    5,474
    My Mood
    Inspired
    Yes, if you have a static IP, there's basically no way to change your IP physically without having a dynamic. Call your ISP up and talk to them about dynamic. If I'm right, dynamic is actually cheaper than having a static IP. So you'd hit 2 birds with 1 rock if you switched. You can easily change your IP if you have a dynamic IP by power cycling your router.

    - Power Cycling -
    - Take power plug out of router/modem/box
    - Wait 30-45 seconds
    - Plug it back in.

    Power cycled.





    Global Moderator since 09.23.2017
    Moderator Since 09.01.2016
    Minion+ Since 07.22.2016

    Marketplace Minion Since 06.09.2016
    Trove Minion Since 06.06.2016
    Middleman Since 04.21.2016
    Social Engineering Minion Since 02.03.2016
    News FO Freelancer From 11.08.2015 to 07.23.2016
    News FO Head Editor From 08.23.2015 to 11.08.2015
    News FO Head Editor From 07.19.2012 to 08.11.2014
    MPGH News and News FO Founder
    Programming Minion From Unknown to 04.23.2013
    Minecraft Minion From 09.19.2012 to 04.23.2013
    Member Since 05.13.2012



  4. #19
    Samurai1981's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Watch a couple of youtube videos they show you how to do it, but this ONLY work if you have a dynamic IP address.

  5. #20
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,231
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,095
    Portufags use Euro's? Wdf, I doubt that you'd pay.
    Lrn2Internet. There's a way and I don't know if it still works but I used it back when it was created.
    Works for both static and dynamic IP's. Combat Arms section had the best content and always will.
    https://www.mpgh.net/forum/288-combat...ere-works.html

    Last edited by Jabuuty671; 08-03-2012 at 12:08 AM.


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. How to Change the Start-Bar in Windows XP
    By Jackal in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 05-31-2015, 09:29 PM
  2. how to change mail?
    By dago80 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 06-25-2007, 07:42 PM
  3. how to change a bypass so it is working??
    By 123456789987654321 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 06-04-2007, 03:35 PM
  4. How to change War Rock weapon sounds (I bet Dave already knows how to) Sorry Repost
    By WarRocker19 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 05-21-2007, 09:45 AM
  5. How To Change Your Main Theme Song
    By gino666 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 05-10-2007, 11:58 PM