Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    shefoalaao's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Under Your Bed
    Posts
    1,082
    Reputation
    19
    Thanks
    185
    My Mood
    Stressed

    How to SwitCh graphics card ?

    How can i switch the Graphics card i have Intel And ATI 7450m .. But i don't feel it is switched when i play i get 50 Fps ( Crossfire ) No back Ground programs Running .. i Have 4 Gb Ram ,, Core I5 ( HP G6 )

    Attached Images Attached Images
    Last edited by shefoalaao; 08-08-2012 at 04:48 PM.


  2. The Following User Says Thank You to shefoalaao For This Useful Post:

    Stevenom (08-08-2012)

  3. #2
    InCognito's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    15,773
    Reputation
    1546
    Thanks
    4,294,967,295
    You can't.

  4. The Following User Says Thank You to InCognito For This Useful Post:

    Stevenom (08-08-2012)

  5. #3
    radnomguywfq3's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Gender
    male
    Location
    J:\E\T\A\M\A\Y.exe
    Posts
    8,858
    Reputation
    381
    Thanks
    1,813
    My Mood
    Sad
    Check your graphics driver's control panel. My brother was stuck using his onboard graphics device after also having an Nvidia card installed. Somewhere in the config (can't recall exactly) you can change your primary graphics device.



    There are two types of tragedies in life. One is not getting what you want, the other is getting it.

    If you wake up at a different time in a different place, could you wake up as a different person?


  6. #4

  7. #5
    DєfKOniK's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Ottawa
    Posts
    3,221
    Reputation
    234
    Thanks
    417
    My Mood
    Cynical
    did u plug ur 9pin VGA in the card?

  8. #6
    shefoalaao's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Under Your Bed
    Posts
    1,082
    Reputation
    19
    Thanks
    185
    My Mood
    Stressed
    The laptop comes with the 2 graphics card not i installed


  9. #7
    DєfKOniK's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Ottawa
    Posts
    3,221
    Reputation
    234
    Thanks
    417
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by shefoalaao View Post
    The laptop comes with the 2 graphics card not i installed


    ohhh its a laptop. hmmmmmm

  10. #8
    Delko DJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    trolololol
    Posts
    5,173
    Reputation
    224
    Thanks
    324
    My Mood
    Sleepy
    unistall both drivers for the gpu and then install only the drivers for ati
    Quote Originally Posted by shefoalaao View Post
    The laptop comes with the 2 graphics card not i installed

  11. #9
    Gragodine's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\Gragodine\My Documents\Grag.exe
    Posts
    703
    Reputation
    98
    Thanks
    72
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Delko DJ View Post
    cust keep praying and hoping that it auto switches
    and why 2 gpu?
    just delete the intel drivers
    Its supposed to halp with the battery life.
    There was a program for this but I cant remember where
    .Gragtastic.
    Failed Genius

Similar Threads

  1. How to apply a basic overclock to a graphics card
    By ez2animate in forum Overclocking
    Replies: 8
    Last Post: 11-03-2012, 10:20 AM
  2. [Fix] How to fix the intel graphics card gas black screen
    By jamesouch1 in forum Combat Arms Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2012, 10:29 AM
  3. how to switch between my graphics card
    By RottenTomato in forum General
    Replies: 24
    Last Post: 05-20-2011, 04:53 PM
  4. What Kind Of Graphics Card Do You Have?
    By yacobo in forum General
    Replies: 49
    Last Post: 02-01-2008, 12:39 AM
  5. "Your Graphics Card doesn't Support Pixel Shaders Or Vertex Shaders"
    By radnomguywfq3 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-24-2007, 12:11 PM