Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    meroking's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Busy

    Error(-5001 0x80070002) When Install Game

    I Get This Error When I Try To Install Setup Of Game Error(-5001 0x80070002)
    Guys Please I need Fast Help Because I'm Die Of That I Search In Every Where And I Didn't Find The Fix (my windows :7 64bit)

    Detail >>


  2. #2
    Viktor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    BC, Canada
    Posts
    4,421
    Reputation
    127
    Thanks
    593
    The solution is very easy..
    Delete System32, That's all bro
    *Go to the following C:\WINDOWS\system32 and delete every single file
    That should solve it.


     


  3. The Following User Says Thank You to Viktor For This Useful Post:

    Paul (09-01-2012)

  4. #3
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,653
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,734
    My Mood
    Amused
    ^ Don't do what he said. LOLD @Exil

  5. #4
    meroking's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by Exil View Post
    The solution is very easy..
    Delete System32, That's all bro
    *Go to the following C:\WINDOWS\system32 and delete every single file
    That should solve it.
    lol I'm Not Noob LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

    ---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

    Quote Originally Posted by Blake19 View Post
    ^ Don't do what he said. LOLD @Exil
    I Know Bro
    Please I Need Help To that

  6. #5
    Viktor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    BC, Canada
    Posts
    4,421
    Reputation
    127
    Thanks
    593
    Fortunately trolling is allowed here
    No jokes this time, try the following
    Control Panel>Administrative Tools>Computer Management>Device Manger>Monitors>Disable"Mobile Intel(R)965 Express"
    It should solve your problem.


     


  7. #6
    Paul's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Faggotistan
    Posts
    6,295
    Reputation
    473
    Thanks
    1,055
    Quote Originally Posted by Exil View Post
    Fortunately trolling is allowed here
    No jokes this time, try the following
    Control Panel>Administrative Tools>Computer Management>Device Manger>Monitors>Disable"Mobile Intel(R)965 Express"
    It should solve your problem.
    Just shut the fuck up and go troll somewhere else.
    @meroking what game are you trying to install?
    

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Paul For This Useful Post:

    Flengo Jr. (09-01-2012),Viktor (09-01-2012)

  9. #7
    Mr.TeddyBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,686
    Reputation
    16
    Thanks
    132
    My Mood
    Amused
    What game..?

  10. #8
    meroking's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Busy
    Its An Korean Game Name Of It ( Lune Of Eden )

  11. #9
    meroking's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Busy
    Okay !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. #10
    BluntGod_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    The Projects.
    Posts
    471
    Reputation
    167
    Thanks
    273
    My Mood
    Mellow
    Setup wizard must be corrupt ..

  13. #11
    unicorn69's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    1,112
    Reputation
    -147
    Thanks
    55
    My Mood
    Fine
    Does it work now?

  14. #12
    meroking's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by unicorn69 View Post
    Does it work now?
    No !!!
    Any Help ?

  15. #13
    Mshine67's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,054
    Reputation
    51
    Thanks
    71
    My Mood
    Devilish
    Do you need a KSSN to play it just like for KAVA?
    This is my first photoshop creation, please let me know in PM what you think, pros and cons, how It could be improved and things of that manner. Or skype gsjackson413

    Successful Trades 23

    Scams 0

    Vouches Uncountable Amount

Similar Threads

  1. [Help] Error code when join game help please !!!
    By TopZ_Loser in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 6
    Last Post: 04-29-2012, 06:25 PM
  2. [Solved] install game so many times, still show this error message in the game
    By phillyfunguy in forum CrossFire Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2012, 02:24 AM
  3. Weird error when running game
    By Rigby in forum Land of the Dead Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 08-25-2011, 11:00 AM
  4. Error im getting when trying to use the nexon plugin
    By mpghhackersrock123 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 03-16-2008, 10:38 AM
  5. Wierd lines on borders when playin games???
    By thechewu in forum Hardware & Software Support
    Replies: 2
    Last Post: 08-07-2007, 01:48 PM