Thread: Graphic Card

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Terio's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Hmm Let me Think
    Posts
    5,763
    Reputation
    125
    Thanks
    476
    My Mood
    Blah

    Graphic Card

    Atm i have an ATI Radeon HD 5570 ( ik it sux )
    and i was looking for the new ones and is it me or they are all DDR5 or GDDR5
    Will it be compatible if my stuff are DDR3?

  2. #2
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,653
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,734
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by MusiK View Post
    Atm i have an ATI Radeon HD 5570 ( ik it sux )
    and i was looking for the new ones and is it me or they are all DDR5 or GDDR5
    Will it be compatible if my stuff are DDR3?
    Google could've answered this faster than us.

  3. #3
    Arhk's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    3,619
    Reputation
    35
    Thanks
    217
    My Mood
    Amused
    Depends on your motherboard, if it's as old as that graphics card, it isn't.
    ~
    "If the world hates you, keep in mind that it hated me first." John 15:18

    "True strength isn't determined by when a man has a lot and gives enough, but when he has nothing left but keeps on giving."
    "A man is determined by the strength of his will."
    "Courage has nothing to do with ascertaining any sense of certainty, but the will to go on even
    in the face of uncertainty." - Arhk



  4. #4
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    It's all about the PCI-E 2.0 x16 or PCI-E 3.0 x16 slots on your motherboard nothing else...
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  5. #5
    Rattle's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Crack House
    Posts
    11,652
    Reputation
    1343
    Thanks
    2,498
    My Mood
    Cynical
    Depends on your motherboard as stated previously.
    Previous Name: Woods / Opticz
    • Minecraft Minion from: September 28th, 2011 - December 8th, 2013
    • League Of Legends Minion from: October 16th, 2011 - March 30th, 2012
    • AVA Minion from: January 6th, 2012 - March 30th, 2012
    • Battlefield Minion from: February 3rd, 2013 - December 8th, 2013
    • Combat Arms Wiki Editor from: June 15, 2011 - July 4, 2011
    Proud to be a part of the first gen. MPGH Editors.

    Contact:
    Email: realmpghwoods@gmail.com
    Skype: mpghwoods


  6. #6
    Terio's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Hmm Let me Think
    Posts
    5,763
    Reputation
    125
    Thanks
    476
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Resaun View Post
    It's all about the PCI-E 2.0 x16 or PCI-E 3.0 x16 slots on your motherboard nothing else...
    is there a way to know it without opening the pc?

  7. #7
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by MusiK View Post


    is there a way to know it without opening the pc?
    Yes there is a little program named Speccy, that tell you about your system...

    Here you go Download Speccy 1.18.379 - FileHippo.com
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  8. The Following User Says Thank You to Resaun For This Useful Post:

    Rattle (11-05-2012)

  9. #8
    Dreamer's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Seattle
    Posts
    8,746
    Reputation
    333
    Thanks
    1,456
    My Mood
    Breezy
    idk if its ddr3 but get a gtx 550 TI That thing is badass.
    Resource Team: Feb/5/2012 - May/5/2012
    Middleman: April/25/2012 - September/16/12


  10. The Following User Says Thank You to Dreamer For This Useful Post:

    Fanbo (11-06-2012)

  11. #9
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    Yes your motherboard does have a PCI-E 2.0/2.1 x16 slot if you have a 5570 Graphic Card
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  12. #10
    Terio's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Hmm Let me Think
    Posts
    5,763
    Reputation
    125
    Thanks
    476
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Resaun View Post
    Yes your motherboard does have a PCI-E 2.0/2.1 x16 slot if you have a 5570 Graphic Card
    and what does that means... ?

  13. #11
    In the immortal words of Clark Whatsisname -- up, up and away!
    MPGH Member
    ZReal's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    In My T-90 tank
    Posts
    1,347
    Reputation
    10
    Thanks
    1,061
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by Blake19 View Post


    Google could've answered this faster than us.
    .

  14. #12
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused

  15. #13
    Denelf alt's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by Praxeus View Post
    .
    Emote spam much?

  16. #14
    koolguyy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Candyland
    Posts
    1,383
    Reputation
    81
    Thanks
    170
    Quote Originally Posted by Dreamer View Post
    idk if its ddr3 but get a gtx 550 TI That thing is badass.
    YES, YES IT IS. People tell me It's shit and I just want to kill them in their sleep, but I use it and It's pretty damn good

  17. The Following User Says Thank You to koolguyy For This Useful Post:

    Dreamer (11-06-2012)

  18. #15
    Resaun's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    SkyFall...
    Posts
    1,985
    Reputation
    97
    Thanks
    178
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by MusiK View Post


    and what does that means... ?
    It means that a GTX 560 would work...
    Rèsaun









    Press Thanks & Rep Me If I Helped You....

  19. The Following User Says Thank You to Resaun For This Useful Post:

    Terio (11-07-2012)

Similar Threads

  1. Graphics card I'm hoping to get.
    By Obey in forum General
    Replies: 71
    Last Post: 12-12-2008, 01:37 PM
  2. Graphics Card
    By Aoe3_CA in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 12-08-2008, 05:38 PM
  3. Graphics card help
    By Aoe3_CA in forum General
    Replies: 13
    Last Post: 12-08-2008, 01:16 PM
  4. What Kind Of Graphics Card Do You Have?
    By yacobo in forum General
    Replies: 49
    Last Post: 02-01-2008, 12:39 AM
  5. "Your Graphics Card doesn't Support Pixel Shaders Or Vertex Shaders"
    By radnomguywfq3 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-24-2007, 12:11 PM