Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46
  1. #1
    KingDot's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Goodbye
    Posts
    11,806
    Reputation
    1167
    Thanks
    1,333
    My Mood
    Busy

    CAN I RUN BLACK OPS II?

    My comp is kinda sucky

    Operating System : Windows 7
    Processor : Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30 GHz (4 CPUs), ~2.30GHz
    Direct X : 11
    RAM : 8 GB
    Graphics Card : Intel(R) HD Graphics Family (Laptop) NVIDIA GeForce GT 540M
    Memory: 8192 mb

    And yeah, off topic moment:

    Don't know why the new ACIII Multiplayer is uber lag, when I can run AC Revelations Multi with no lag :s


    Anyways, On one website it says I can run BOII. On another, it says I can't.

    So confused.
    Last edited by KingDot; 11-25-2012 at 12:07 AM.
    Love you all


    ~BE A PART OF MPGH. JOIN GROUPS~




    (┛◉Д◉)┛彡┻━┻
    ლ(ಠ益ಠ)ლ

    Quote Originally Posted by KingDot
    Flame bait and instigate

  2. #2
    Bernard.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    24,514
    Reputation
    2110
    Thanks
    2,985
    My Mood
    Bored
    Rep. Power: 111

    Minion: 11/28/12-3/15/14

  3. #3
    KingDot's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Goodbye
    Posts
    11,806
    Reputation
    1167
    Thanks
    1,333
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by Vice-Versa View Post
    Knew someone was gonna post this shit

    Like I said, this one says I can. And on another website it says I can't.

    And judging by so many comp builders and pros on this MPGH WEBSITE THINGAMAJBA, I decided to ask
    Last edited by KingDot; 11-25-2012 at 12:10 AM.
    Love you all


    ~BE A PART OF MPGH. JOIN GROUPS~




    (┛◉Д◉)┛彡┻━┻
    ლ(ಠ益ಠ)ლ

    Quote Originally Posted by KingDot
    Flame bait and instigate

  4. #4
    The Hobbit's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    C:\Windows\System32
    Posts
    2,294
    Reputation
    225
    Thanks
    282
    My Mood
    Inspired
    If Can You Run It says you can't, then you probably can't

  5. #5
    KingDot's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Goodbye
    Posts
    11,806
    Reputation
    1167
    Thanks
    1,333
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by The Hobbit View Post
    If Can You Run It says you can't, then you probably can't
    Made a typo; edited

    It said I can, but on some other website it said I can't.

    Really confused at the moment.
    Love you all


    ~BE A PART OF MPGH. JOIN GROUPS~




    (┛◉Д◉)┛彡┻━┻
    ლ(ಠ益ಠ)ლ

    Quote Originally Posted by KingDot
    Flame bait and instigate

  6. #6
    Bernard.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    24,514
    Reputation
    2110
    Thanks
    2,985
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by KingDot View Post


    Knew someone was gonna post this shit

    Like I said, this one says I can't. And on another website it says I can't.

    And judging by so many comp builders and pros on this MPGH WEBSITE THINGAMAJBA, I decided to ask
    Well...this might help:

    Call of Duty: Black Ops 2 System Requirements and Call of Duty: Black Ops 2 requirements for PC Games
    Rep. Power: 111

    Minion: 11/28/12-3/15/14

  7. #7
    KingDot's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Goodbye
    Posts
    11,806
    Reputation
    1167
    Thanks
    1,333
    My Mood
    Busy
    Been there, done it.

    Have no clue.

    I know my CPU sucks
    Love you all


    ~BE A PART OF MPGH. JOIN GROUPS~




    (┛◉Д◉)┛彡┻━┻
    ლ(ಠ益ಠ)ლ

    Quote Originally Posted by KingDot
    Flame bait and instigate

  8. #8
    Royce's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    16,836
    Reputation
    3038
    Thanks
    5,940
    I have a question also

    Can My computer run BO2?

    OS: Mac

    GF

    Contact me via
    | |
     
    Nig Boi since - 12.15.96
    MPGH Member Since - 12.28.08
    MPGH Cocksucker Since - 05.17.12
    MPGH Wiki Manager Since - 11.16.12
    ROTMG Minion Since -10.22.13
    PB Minion Since - 12.12.13

    R.I.P Royce Since - 1.13.14
    The Return (ROTMG) since 03.23.15
    GTA Minion since 04.22.15

    R.I.P Royce again since 06.28.15
    The Return again(Steam) since 02.28.17
    CrossFire Minion Since -09.20.17
    Fornite Minion Since - 10.10.17

     
    "well ain't dat sum shit. Sucks for you, but you did well professionally, and nobody can ever say you would be shit at any future positions. But you just gotta know when to not fuck up, or just go the silent mod route like tommi, or ravallo, or nico." - Doc


    Quote Originally Posted by Illuminarly View Post
    Did you refresh the thread and see my comment? No way you replied that quickly


  9. #9
    ☬Ξη†τσρîζ Ζσ♍βîε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,900
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,071
    You can run it with no anti-aliasing, bloom effects, shadows, etc. Basically if you lower the level of the graphical quality to "shit" (low) you can run it. It may be choppy during massive firefights, though that shouldn't be too bad of an issue.

  10. The Following 3 Users Say Thank You to Lehsyrus For This Useful Post:

    KingDot (11-25-2012),Doc (11-25-2012),Larity2056 (11-25-2012)

  11. #10
    Gragodine's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\Gragodine\My Documents\Grag.exe
    Posts
    703
    Reputation
    98
    Thanks
    72
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by KingDot View Post


    Been there, done it.

    Have no clue.

    I know my CPU sucks
    HOLD THOSE FUCKING HORSES.

    your CPU does not suck and is actually pretty good for a laptop.
    that being said your GPU (gtx540m) should have no problem what so ever play BO2 on high(ish) settings.
    Especilly since your CPU wont be an issue.

    Id say go for it, you can definatly run it.

    For your reading pleasure, NVIDIA GeForce GT 540M - Notebookcheck.net Tech
    .Gragtastic.
    Failed Genius

  12. The Following 3 Users Say Thank You to Gragodine For This Useful Post:

    KingDot (11-25-2012),Doc (11-25-2012),Instrumental (11-25-2012)

  13. #11
    KingDot's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Goodbye
    Posts
    11,806
    Reputation
    1167
    Thanks
    1,333
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post
    You can run it with no anti-aliasing, bloom effects, shadows, etc. Basically if you lower the level of the graphical quality to "shit" (low) you can run it. It may be choppy during massive firefights, though that shouldn't be too bad of an issue.
    Finally a decent answer

    Yeah, I knew for sure I had to turn down everything low and probs lower the res. But I still wanted to make sure after I did all that, it would still run decently.
    Love you all


    ~BE A PART OF MPGH. JOIN GROUPS~




    (┛◉Д◉)┛彡┻━┻
    ლ(ಠ益ಠ)ლ

    Quote Originally Posted by KingDot
    Flame bait and instigate

  14. #12
    Gragodine's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\Gragodine\My Documents\Grag.exe
    Posts
    703
    Reputation
    98
    Thanks
    72
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post
    You can run it with no anti-aliasing, bloom effects, shadows, etc. Basically if you lower the level of the graphical quality to "shit" (low) you can run it. It may be choppy during massive firefights, though that shouldn't be too bad of an issue.
    He shouldn't have to lower everything, It should at least be playable at medium settings, hell it should be fine at high settings.
    .Gragtastic.
    Failed Genius

  15. #13
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,573
    Reputation
    2920
    Thanks
    5,343
    My Mood
    Twisted
    Should be fine at around medium to low settings depending on your resolution. BO2 has very good optimisation on PC compared to BO. I run BO2 on max settings (1600x900) on my laptop that has pretty middle of the range stuff, not much reason for you to not be able to run it on lower settings.

  16. The Following 2 Users Say Thank You to Doc For This Useful Post:

    KingDot (11-25-2012),Gragodine (11-25-2012)

  17. #14
    ☬Ξη†τσρîζ Ζσ♍βîε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,900
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,071
    Quote Originally Posted by KingDot View Post


    Finally a decent answer

    Yeah, I knew for sure I had to turn down everything low and probs lower the res. But I still wanted to make sure after I did all that, it would still run decently.
    It's honestly just the mobile graphics, if it weren't for the low end GPU you would be able to run it on medium settings with an anti-aliasing around 2-4x. The 570 is basically as powerful as the 4850 in my old build, which works for all games except the ones running on the newer gaming engines. If the GPU isn't soldered in, upgrade to a 600m or higher (that has support of course), though if you have a dell or an HP (an hp that is franchised) it's almost guaranteed to be soldered

  18. #15
    Gragodine's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\Gragodine\My Documents\Grag.exe
    Posts
    703
    Reputation
    98
    Thanks
    72
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post


    It's honestly just the mobile graphics, if it weren't for the low end GPU you would be able to run it on medium settings with an anti-aliasing around 2-4x. The 570 is basically as powerful as the 4850 in my old build, which works for all games except the ones running on the newer gaming engines. If the GPU isn't soldered in, upgrade to a 600m or higher (that has support of course), though if you have a dell or an HP (an hp that is franchised) it's almost guaranteed to be soldered
    Thinks he can upgrade laptop GPU's.
    .Gragtastic.
    Failed Genius

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Do you think my computer can run Black OPS?
    By Nerd_01 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 06-10-2011, 01:32 PM
  2. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-26-2010, 11:59 PM
  3. Can I run Black Ops on lowest settings?
    By Pangsterdude in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2010, 02:27 AM
  4. Can you run Black Ops?
    By aagibcheat in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 142
    Last Post: 11-07-2010, 01:46 PM
  5. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 11-05-2010, 11:50 PM