Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Mshine67's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,054
    Reputation
    51
    Thanks
    71
    My Mood
    Devilish

    Razar mouse macro or Hack?

    I think this is defiantly a hack but he is insisting that it is a macro that you can use / make with the Razar Mouse. If this is indeed a macro does anyone know how to make it because i have a razar mouse and have macro function just don't know how to use it.


    Last edited by Mshine67; 12-26-2012 at 11:07 PM.

  2. #2
    Music.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    IL
    Posts
    3,796
    Reputation
    257
    Thanks
    557
    My Mood
    Cool
    Go into your configuration menu for your mouse

  3. #3
    monkey77's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    142
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    I've had some experience using macros on keyboards for gaming, but not mouses. I know that you can configure a macro with a Razer Mouse by downloading the software online for the mouse, and be able to change settings using that.
    Off topic: What game is that? It looks really interesting. I just quit CA and that game looks incredible.

  4. #4
    PyrexxHero®'s Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    My house
    Posts
    4,952
    Reputation
    575
    Thanks
    493
    My Mood
    Lurking
    What kind of macro would that be?
    A lock onto an enemy macro?

    Yeah, thats called a hack

    SuperBadassExtraordinaire says (5:53 PM):
    babysitting is ghey
    Corndog says (5:53 PM):
    ur ghey
    Baron De Montesquieu..Wtf? [Czar] says (5:53 PM):
    you're a breaded hotdog

  5. #5
    Geometrical's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    In the middle of nowhere.
    Posts
    1,034
    Reputation
    331
    Thanks
    10,144
    My Mood
    Chatty
    It's a hack.

  6. #6
    Denelf's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    DEAD
    Posts
    5,323
    Reputation
    422
    Thanks
    639
    Why do you even bother?

    Report him, problem solved.

  7. #7
    AirCanada's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Home
    Posts
    1,779
    Reputation
    115
    Thanks
    167
    My Mood
    Tired
    Configure using razer synapse 2.0 configurator.And most likely it's a hack,with my mouse,I can't just make it do some aimbot/no recoil function and the macro feature you are talking about doesn't do anything like that.It only allows you the feature to set it so you press multiple key or combinations with only just 1 click of a button.For example to always quick scope at a perfect rate so it switches at the perfect exact time.But macro use can get you banned in some games such as Combat arms.

Similar Threads

  1. Need help with mouse macro
    By @Hunter in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2011, 05:19 PM
  2. Mouse Macro
    By alexmaz in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 08-11-2011, 11:56 AM
  3. My newest mouse operable Menu Hack
    By Sydney in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-2010, 09:24 AM
  4. [Help] A macro or hack for browser game.
    By Kinko in forum Hack Requests
    Replies: 0
    Last Post: 02-23-2010, 06:28 PM
  5. Mouse macro problem
    By GokuSSJ5 in forum C++/C Programming
    Replies: 3
    Last Post: 12-25-2007, 05:27 PM