Thread: Nexus

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    DawgiiStylz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Dawg House
    Posts
    7,817
    Reputation
    219
    Thanks
    2,807
    My Mood
    Tired

    Nexus

    Is it only with t-mobile?

  2. #2
    yugurt's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    3,410
    Reputation
    364
    Thanks
    681
    buy one from europe and import it?

  3. #3
    iverson954360's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    10,280
    Reputation
    940
    Thanks
    1,656
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by DawgiiStylz View Post
    Is it only with t-mobile?
    Nexus 4? Depends on where you buy it from. If its direct from google then it works with any GSM operator. The other option is to go to a GSM provider like ATT or Tmobile and ask if they sell the nexus 4.

  4. #4
    DawgiiStylz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Dawg House
    Posts
    7,817
    Reputation
    219
    Thanks
    2,807
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by iverson954360 View Post


    Nexus 4? Depends on where you buy it from. If its direct from google then it works with any GSM operator. The other option is to go to a GSM provider like ATT or Tmobile and ask if they sell the nexus 4.
    So.. if I buy it from google, I can go to sprint and be able to use it?

  5. #5
    iverson954360's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    10,280
    Reputation
    940
    Thanks
    1,656
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by DawgiiStylz View Post

    So.. if I buy it from google, I can go to sprint and be able to use it?
    No, sprint isn't a GSM provider, they use CDMA like Verizon.

  6. #6
    DawgiiStylz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Dawg House
    Posts
    7,817
    Reputation
    219
    Thanks
    2,807
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by iverson954360 View Post

    No, sprint isn't a GSM provider, they use CDMA like Verizon.
    Damn.. I'm not getting this phone.

Similar Threads

  1. [Release] Nexus (Modding Tools All-in-One)
    By AcidBone in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 22
    Last Post: 12-27-2011, 09:45 PM
  2. [Outdated] [1.6.6]Leaked Nexus Clients 3.0 and 3.2
    By erik9955 in forum Minecraft Mods
    Replies: 104
    Last Post: 11-13-2011, 12:07 PM
  3. Nexus Greiffing team: Video
    By webmaster9 in forum Minecraft Discussions
    Replies: 24
    Last Post: 07-16-2011, 06:23 AM
  4. [Request] RSBots.net (Nexus) dumper
    By [VIP]iNYaASS in forum Runescape Hacks / Bots
    Replies: 5
    Last Post: 05-07-2011, 01:28 PM
  5. NeXuS Themes and more stuff!
    By Wyo in forum General
    Replies: 14
    Last Post: 02-25-2011, 03:41 PM