Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Astro.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3,697
    Reputation
    537
    Thanks
    644
    My Mood
    Amused

    Please help -- Will Pay

    Not sure if this is the right sections for this (since I can't find some sort of Tech Support section) but I seriously need some help. My computer is not reading/recognizing my Ethernet cable when I plug it in. Before it used to glow a green light when it was plugged in, so it was normal but now I plug it in and there's no light whatsoever, not even an ember one to signal a problem. Anyways, I'm not really wanting to get it wiped since I have so many files on there and I don't want to take the time to transfer and/or lose some of my stuff.

    Willing to pay for anyone to figure this problem and offer a resolution that will work to fix it.

    My specs are (not sure if it'll help but it might):

    Graphics card: Sapphire Radeon HD 5570 - 1 GB DDR3 HDMI/DVI-I/VGA PCI-Express Graphics Card 100293L

    Mother board: ASUS P8H61-M LE/CSM <REV 3.0> Intel H61 Chipset DDR3 1333 Micro ATX Motherboard

    CPU: Intel Core i5-2500K Quad-Core Processor 3.3 GHz 6 MB Cache LGA 1155 - BX80623I52500K
    Godlike.

  2. #2
    Anti's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    here, sadly
    Posts
    6,625
    Reputation
    1354
    Thanks
    1,241
    It seems internal. How old is your computer?

  3. #3
    Euphemistic's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    DreamVille
    Posts
    6,653
    Reputation
    1240
    Thanks
    1,310
    My Mood
    Twisted
    Burn your computer.

    Build a new one

    Gimme monei now!

  4. #4
    HelloI'mAGoldfish's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Don't know man .

  5. #5
    segerydrth's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,267
    Reputation
    13
    Thanks
    112
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by HelloI'mAGoldfish View Post
    Don't know man .
    then dont post

    Beware of imposters, only add me using this button.

  6. #6
    segerydrth's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,267
    Reputation
    13
    Thanks
    112
    My Mood
    In Love
    either get a new cable or get a new mb

    Beware of imposters, only add me using this button.

  7. #7
    Astro.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3,697
    Reputation
    537
    Thanks
    644
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Remm. View Post
    It seems internal. How old is your computer?
    2 years old. It's not slow at all though.
    Godlike.

  8. #8
    Astro.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3,697
    Reputation
    537
    Thanks
    644
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by segerydrth View Post
    either get a new cable or get a new mb
    The cable's not the issue, I have one hooked up to mines and another one hooked to my brother's computer which is one room over. So I switched mines and his, and now my cable is perfectly functional in his desktop while his also isn't working in mines (although it his was perfectly fine before I switched it).
    Godlike.

  9. #9
    Embrace.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Down Under Mate.
    Posts
    939
    Reputation
    168
    Thanks
    513
    Could be a socket problem or maybe a cable problem. Try the cable in another PC or port and see if it works. Also try to clean out the socket
    Skype - JakeTheDragonSlayer
    Member Since: 12 - Aug - 2013
    Successful
    Buys/Trades/Sell
    8/0/9


    Last Updated - 26th October 2013

  10. #10
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,632
    Reputation
    3137
    Thanks
    6,447
    My Mood
    Twisted
    ​Check the Device Manager to see if it's even being recognized.
    I am the seer in the dark,
    the vagabond of yore,
    valediction.
    I am the sum of all your parts,
    and proprietor of all.
    A miasma,
    the conclusion,
    blackmonger of Inlé,
    valediction.
    Synapses fray,
    my form now vivid,
    as torpor sets and blood grows tepid.
    With every ounce of flesh now offered,
    I hold your corpse within my coffers.
    Knitted cells now split asunder,
    stand alongside me brother.
    Take your place amongst my Owsla,
    we march at dawn now and forever.


  11. #11
    chrisbloemker's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Go download an older ethernet driver and try rolling back to a driver that will work. Very small chance the hardware on your MB went bad. Any recent lightning storms?

  12. #12
    ThePixelJunk's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    New zealand
    Posts
    1,458
    Reputation
    217
    Thanks
    263
    Blow in it, It fixes every Nintendo problem why not PC.
    Can't pass through the red plastic window.

  13. #13
    Astro.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3,697
    Reputation
    537
    Thanks
    644
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Aborted View Post
    ​Check the Device Manager to see if it's even being recognized.
    I'm not sure if it's supposed to be under Network Adapters but it's not listed under there. Only VMare and my Wireless USB adapter.
    Godlike.

  14. #14
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,855
    Reputation
    3438
    Thanks
    81,434
    My Mood
    Breezy
    Sounds like it might be dead, maybe buy a PCI Ethernet Adapter as a replacement for the one that's not functional.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.7.1 *NEW*
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  15. #15
    HalfBajan's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    5,792
    Reputation
    961
    Thanks
    1,104
    Quote Originally Posted by Contaminated View Post
    I'm not sure if it's supposed to be under Network Adapters but it's not listed under there. Only VMare and my Wireless USB adapter.
    Go to your mobo's manufacturers website and download the latest drivers, or older versions if they don't work.
    Happened to my old laptop aswell

    SOUNDCLOUD



Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [WTB] My paypal is limited help! will pay
    By seet5566 in forum Buying Accounts/Keys/Items
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2013, 01:45 PM
  2. [Help] Flash project - exam [Need help] will pay!
    By RubenC84 in forum C# Programming
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2013, 06:46 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 01-30-2013, 01:17 AM
  4. I NEED HELP WILL PAY $
    By dodascooby in forum DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 12-22-2012, 09:28 PM
  5. [Help Request] Please Help Me! A REWARD WILL BE GIVEN - Fierze
    By Fierze in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2011, 10:39 PM