Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
  1. #16
    KhairulRifqi's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    673
    Reputation
    118
    Thanks
    459
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by Martin Johnson View Post
    Did you try deleting windows32?


    On a more serious note, did you try restarting your pc?
    Deleting Windows32 ? Not yet .
    I've restarting laptop a lot of time .

  2. #17
    Buhnmithit's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    GolfWang† Kingdom
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Restart your browser, check your internet connection, I commonly get this problem and I just refresh and it's fixed.

  3. #18
    Ryzeros.'s Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Over the rainbow
    Posts
    2,825
    Reputation
    292
    Thanks
    291
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by KhairulRifqi View Post
    Deleting Windows32 ? Not yet .
    I've restarting laptop a lot of time .
    Try deleting it, 100% works.
    On a serious note, go to your internet option and check if facebook was blocked.

  4. #19
    KhairulRifqi's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    673
    Reputation
    118
    Thanks
    459
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by Buhnmithit View Post
    Restart your browser, check your internet connection, I commonly get this problem and I just refresh and it's fixed.
    I've do that a lot of time .

  5. #20
    KhairulRifqi's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    673
    Reputation
    118
    Thanks
    459
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by sageeeefive View Post


    Try deleting it, 100% works.
    On a serious note, go to your internet option and check if facebook was blocked.
    Where to find them ? System32 only i found . I've checked . But there's nothing .

  6. #21
    Buhnmithit's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    GolfWang† Kingdom
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Go to settings and delete everything (History, cache, cookies, Etc)

  7. #22
    KhairulRifqi's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    673
    Reputation
    118
    Thanks
    459
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by Buhnmithit View Post
    Go to settings and delete everything (History, cache, cookies, Etc)
    Im done with that too .

  8. #23
    MetrikForce's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by Foreverdoope View Post
    Hmm i've heard tinypic is a really nice website..
    what could we use it for? hmmmmmmmm
    Tinypic is horrible and so is photobucket for the matter.

    OP, use puu.sh (Great desktop tool too) or imgur. They have good user interfaces and keep quality. Plus, tinypic is a bitch to get the actual image from. It always reverts you back to the viewing page.

  9. #24
    TheFlyingDutchman''s Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    On my haunted flying pirate ship
    Posts
    3,326
    Reputation
    325
    Thanks
    593
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by KhairulRifqi View Post
    Im done with that too .
    C:\Windows\System32
    Delete System32.
    If that doesnt work, try FireFox as a browser/
    "People don't change.
    Circumstances do."


    "Trying to find succes without working hard is like trying to harvest where you did not sow"















    Bullpop












    Will be my supp in LoL


    You spin me right round right round

  10. #25
    KhairulRifqi's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    673
    Reputation
    118
    Thanks
    459
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by TheFlyingDutchman' View Post
    C:\Windows\System32
    Delete System32.
    If that doesnt work, try FireFox as a browser/
    Delete System32 ? Are you kidding ? Didn't effect on anything ?

  11. #26
    TheFlyingDutchman''s Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    On my haunted flying pirate ship
    Posts
    3,326
    Reputation
    325
    Thanks
    593
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by KhairulRifqi View Post
    Delete System32 ? Are you kidding ? Didn't effect on anything ?
    Told you what to do if that didn't work.
    Learn2read
    "People don't change.
    Circumstances do."


    "Trying to find succes without working hard is like trying to harvest where you did not sow"















    Bullpop












    Will be my supp in LoL


    You spin me right round right round

  12. #27
    Foreverdoope's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Dark side of the moon
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    128
    My Mood
    Psychedelic
    just use google support instead of asking questions about a browser in a hacking forum ._.

  13. #28
    KhairulRifqi's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    673
    Reputation
    118
    Thanks
    459
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by TheFlyingDutchman' View Post
    Told you what to do if that didn't work.
    Learn2read
    I'll try to delete .

  14. #29
    KhairulRifqi's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    673
    Reputation
    118
    Thanks
    459
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by sageeeefive View Post


    Try deleting it, 100% works.
    On a serious note, go to your internet option and check if facebook was blocked.
    Deleting System32 will not help because System32 is your entire system basically. Delete it, and your computer will not work. (THE OS, NOT THE HARDWARE!!!!) Don't mistake me there. Look at the full virus path, it may be somewhere specifically in system32. If it has a "clean" or "fix" button, use that, but do not "quarantine" or "delete" system32! .

  15. #30
    Ventry's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    ǝɹǝɥʍǝɯos
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Martin Johnson View Post
    try deleting windows32?
    ......Srsly? lol






     


     

     

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. how to fix this error?
    By djkorn in forum CrossFire Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-26-2011, 11:09 PM
  2. can someone help me or show me how to fix this
    By jackal9006 in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 02-21-2011, 10:12 AM
  3. [Help] How To Fix This Error...
    By Edvardas96 in forum Call of Duty 5 - World at War Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-2010, 10:49 PM
  4. How to Fix This...!!!
    By [PrO1Gamers] in forum Help & Requests
    Replies: 10
    Last Post: 11-11-2010, 11:19 AM
  5. Help Please! You Must Know How To Fix This!
    By xweetok59 in forum C++/C Programming
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2009, 08:51 AM