Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    .KingPing's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    23
    Thanks
    11

    How to make an administrator account on school server?

    I'm no pro in coding or whatever. I hardly know batch languadge, but i went to school trying to make a administrator account (for reasons).

    I made the CMD come up if i press 5x shift, i even made an administrator account and activated it (trough CMD). Yet, when trying to login with the account i get that it says it hasn't been activated. I'm pretty sure becouse its becouse of the school server. Any way to bypass this and make an administrator account?

  2. #2
    I'm not dead. But I'm not alive. I'm not living. I'm just trying to survive.
    MPGH Member
    Nyan Cat's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,307
    Reputation
    176
    Thanks
    597
    You need L33tH4x0r.exe
    Only way.
    Feel free to donate to me.

  3. #3
    -Lame's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    6,784
    Reputation
    263
    Thanks
    659
    My Mood
    Cynical
    Restart system, press F8 n choose safe mode with network, and then choose"Administrator" account. You'll get lucky if it's not have a password.

  4. #4
    | ∞ |'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    In a white van.
    Posts
    3,320
    Reputation
    239
    Thanks
    301
    First off, in many counties (assuming you're in the US), this is highly illegal and can get you arrested in some cases. Also, every school network is different. You can't expect anyone here to know how your school's network is run.

  5. #5
    Terio's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Hmm Let me Think
    Posts
    5,763
    Reputation
    125
    Thanks
    476
    My Mood
    Blah
    Delete system32

  6. #6
    Paladin's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In my swamp, taking a fat ogre shit
    Posts
    7,564
    Reputation
    744
    Thanks
    1,534
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Terio View Post
    Delete system32
    Nah man, you just have to move it onto a flash drive.



  7. #7
    Rance-Sama's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Ice
    Posts
    6,337
    Reputation
    653
    Thanks
    8,063
    Go buy a flash drive ($10 at Walmart) and then go download Tor and put it on the drive. If the security won't allow a flash drive disconnect the Ethernet cord from the back of the computer while you're doing this. Now you can get on any website without school filters being a bitch.

  8. #8
    WumboKnight's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Under a rock in the Ocean
    Posts
    2,023
    Reputation
    101
    Thanks
    335
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by .KingPing View Post
    I'm no pro in coding or whatever. I hardly know batch languadge, but i went to school trying to make a administrator account (for reasons).

    I made the CMD come up if i press 5x shift, i even made an administrator account and activated it (trough CMD). Yet, when trying to login with the account i get that it says it hasn't been activated. I'm pretty sure becouse its becouse of the school server. Any way to bypass this and make an administrator account?
    depends, what proxy is the school using. Some are downloaded and others are wired into the PC via Ethernet cord.

  9. #9
    Scotia's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    boards.4chan.org/cm/
    Posts
    6,583
    Reputation
    1166
    Thanks
    1,721
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Rance-sama View Post
    Go buy a flash drive ($10 at Walmart) and then go download Tor and put it on the drive. If the security won't allow a flash drive disconnect the Ethernet cord from the back of the computer while you're doing this. Now you can get on any website without school filters being a bitch.
    Surprisingly Rance is telling the truth, this is how I get onto youTube in my school and stuff. GG, Rance.

  10. #10
    .KingPing's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    23
    Thanks
    11
    Thanks guys! Sorry for the late respons was doing stuff.

    But i'm gonna try and remove the enthernet cable from the back, if i can login with an administrator account i made i'm in. If that doesn't work ill try @-Lame option.

    If that doesn't work i'm getting a flashdrive. Thanks again :3

  11. #11
    We always want to see what is hidden by what we see.
    Former Staff
    Premium Member
    Cataclypse's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    ಠ_ಠ
    Posts
    13,907
    Reputation
    1725
    Thanks
    1,742
    My Mood
    Pensive
    I used the flashdrive method.


    Skype: MPGH.Cataclypse
     


    Member - IX.MMX
    Donator - XII.MMXI
    Middleman - IV.MMXII
    League of Legends Minion - V.MMXIV
    Editor - VI.MMXIV
    Other MMORPGs Minion - X.MMXIV
    Call of Duty Minion - XII.MMXIV
    CrossFire Minion - II.MMXV
    Steam Games Minion - III.MMXV
    Minion+ - IV.MMXV
    Former Staff - XI.MMXV



Similar Threads

  1. [TUT]How to make a chinese account
    By Joshcarr2006 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 51
    Last Post: 10-03-2009, 08:08 PM
  2. COuld any1 make a TUT for how to make CA Eu account?
    By blizman in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 02-08-2009, 08:44 PM
  3. How to make a korean account!
    By NiubbinoITA in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-21-2008, 03:17 PM
  4. video tut on how to make a kwr account
    By platinum92 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 09-26-2007, 01:43 PM
  5. [Tut,VID] How to make a KWR account
    By iHack in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 07-18-2007, 04:44 AM