Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
  1. #31
    EL Surenzo dA KK Caponeiyl's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Underground city
    Posts
    3,674
    Reputation
    503
    Thanks
    1,748
    My Mood
    Drunk
    M8, you don't need new motherboard. AMD FX series are the best for gaming,way more better then your a8 ---> https://www.amazon.com/AMD-FD8320FRHK...eywords=amd+fx

  2. #32
    Assistive's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Posts
    6,338
    Reputation
    705
    Thanks
    1,459
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by ¥ÊŠ.ÏĂM View Post
    M8, you don't need new motherboard. AMD FX series are the best for gaming,way more better then your a8 ---> https://www.amazon.com/AMD-FD8320FRHK...eywords=amd+fx
    @Scotia @Ex0rPl4net

    "Dab is a Shitposting Retard" - Boombox 2016
     


  3. #33
    Jew's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    <dd style="overflow: hidden;">here</dd>
    Posts
    3,864
    Reputation
    289
    Thanks
    2,162
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Assistive View Post
    @Scotia @Ex0rPl4net
    nah, i have the better version (the fx 8350) and the games cant even utilize my 8 cores on it, lets alone 6.
    most games use about 4 cores nowadays so if youre rendering videos all the time and playing battlefield and battlefield only (i think it uses my entire cpu) then sure,get an 8 core part.
    but to be honest my cpu bottlenecks a 770,dont get a worse one with a 780 - not like your not going to SE that shit anyways

    here: https://www.newegg.com/Product/ComboD...=Combo.1912663
    get both of these,and a 8 gig ram stick and get it over with,this pc will be good enough for a couple of years - tho once more pc ports come out from the 8core using consoles i MIGHT just have the last laugh
    Vouch thread





     

    Quote Originally Posted by foginho81 View Post
    Hello guys,5 mins ago i dowloaded this program, in 2 minutes i cracked an account, so i purchased Premium for supporting and have unlimited features!

    A+++ Tool GREAT CODER!
    Quote Originally Posted by shadowkiller198 View Post
    I just purchased a Premium account and I haven't had any problems with it!

    Quote Originally Posted by ImShan View Post
    Vouch for this guy!

    I just bought premium and works pretty good.
    Quote Originally Posted by SiiKFO View Post
    Vouch bought premium works very well
    Quote Originally Posted by DarkBlade324 View Post
    vouch i just bought premium it works great
    Quote Originally Posted by coolzombiesg View Post
    Vouch for him

    I just bought premium and works pretty good.
    Quote Originally Posted by KaizoPvP View Post
    VOUCHE: Yep, you are a legit seller, and I like the stuff you do.
    Quote Originally Posted by BTNGaming View Post
    Premium Purchased

  4. #34
    SliceNDice's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Location
    Springfield
    Posts
    755
    Reputation
    14
    Thanks
    63
    My Mood
    Amused
    I think you should use the second one

  5. #35
    Scotia's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    boards.4chan.org/cm/
    Posts
    6,583
    Reputation
    1166
    Thanks
    1,721
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Assistive View Post
    lol nope, go Intel and never look back.

  6. The Following User Says Thank You to Scotia For This Useful Post:

    Assistive (10-19-2014)

  7. #36
    Assistive's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Posts
    6,338
    Reputation
    705
    Thanks
    1,459
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Scotia View Post


    lol nope, go Intel and never look back.
    Intel > GAMD

    "Dab is a Shitposting Retard" - Boombox 2016
     


  8. The Following User Says Thank You to Assistive For This Useful Post:

    Scotia (10-19-2014)

  9. #37
    D's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    245
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Amused
    In this case m8, I would go with Quantity over Quality, that's assuming the RAM your getting isn't that shitty.

  10. #38
    EL Surenzo dA KK Caponeiyl's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Underground city
    Posts
    3,674
    Reputation
    503
    Thanks
    1,748
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by Assistive View Post


    Intel > GAMD
    Yeah i know intel is the best, BUT YO GOT MONEIEH .?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Core i7 or more RAM?
    By crappy74 in forum General
    Replies: 11
    Last Post: 09-19-2011, 06:55 AM
  2. [Tutorial] Allocating More Ram Towards Java! [WINDOWS]
    By Skyline. in forum Minecraft Tutorials
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-2011, 10:21 AM
  3. MORE RAM
    By -PoisonedG- in forum General
    Replies: 42
    Last Post: 09-04-2011, 02:37 AM
  4. Does more ram increase processor GHz?
    By mrkiller2011 in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 06-20-2011, 10:07 AM
  5. How to tell if you need more RAM...
    By mostwanted in forum Programming Tutorials
    Replies: 5
    Last Post: 07-16-2009, 08:46 PM