Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
  1. #16
    EL Surenzo dA KK Caponeiyl's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Underground city
    Posts
    3,674
    Reputation
    503
    Thanks
    1,748
    My Mood
    Drunk
    Could be problem with DirectX, i had similar issue like this in metro 2033.

    Just an opinion from my experience.

  2. The Following User Says Thank You to EL Surenzo dA KK Caponeiyl For This Useful Post:

    Blake (11-14-2014)

  3. #17
    Youtro's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Location Location Location!
    Posts
    3,328
    Reputation
    1175
    Thanks
    477
    My Mood
    Yeehaw
    Does it also freeze with games like TF2 and Gmod? either way I don't think you can do much about it lol..



  4. #18
    Expert at leaving women disappointed physically and emotionally.
    Premium Seller
    Premium Member
    Minionforce
    Wyo's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    female
    Location
    Tijuana
    Posts
    23,289
    Reputation
    3511
    Thanks
    3,641
    My Mood
    Lurking
    Never had this problem even with my old PC.
     
    I smoke dix daily.
    I am Dix, and Arun is my master.
    I'M #1 NIGXMAS SCAMMER

  5. #19
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,653
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,734
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Š.M View Post
    Could be problem with DirectX, i had similar issue like this in metro 2033.

    Just an opinion from my experience.
    I've been trying all of these fixes from google and nothing worked, if anything it made it worse because once I join any server it would auto hang/freeze. So what I did was , I took out my gpu, cleaned it, put it back in , made sure all the cables were connected properly. I also took out that little battery thing and now I'm able to play a match without it freezing. I tried it for about 5 minutes and no crash. idk if it's solved yet but it works for now. I'll keep updating this thread but if the problem starts again , I'll do a system restore and if that doesn't work then I'll record myself throwing this pc in the fucking street. Mark my words.

    Quote Originally Posted by Youtro View Post
    Does it also freeze with games like TF2 and Gmod? either way I don't think you can do much about it lol..
    never played gmod and haven't played tf2 in a year now. so idk about those games but for every other game I play it works fine.

  6. #20
    Youtro's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Location Location Location!
    Posts
    3,328
    Reputation
    1175
    Thanks
    477
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Blake View Post

    I've been trying all of these fixes from google and nothing worked, if anything it made it worse because once I join any server it would auto hang/freeze. So what I did was , I took out my gpu, cleaned it, put it back in , made sure all the cables were connected properly. I also took out that little battery thing and now I'm able to play a match without it freezing. I tried it for about 5 minutes and no crash. idk if it's solved yet but it works for now. I'll keep updating this thread but if the problem starts again , I'll do a system restore and if that doesn't work then I'll record myself throwing this pc in the fucking street. Mark my words.



    never played gmod and haven't played tf2 in a year now. so idk about those games but for every other game I play it works fine.
    If I were you i'd check if they crash or not because if they do, It gotta be the source engine having trouble dealing with your hardware/drivers and I guess you at least have a clue of what the problem is lol XD



  7. #21
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,653
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,734
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Youtro View Post

    If I were you i'd check if they crash or not because if they do, It gotta be the source engine having trouble dealing with your hardware/drivers and I guess you at least have a clue of what the problem is lol XD
    I know exactly why my shit was hanging and programs being unresponsive. It had something to do with my gpu. I did all these other tips and fixes from google, nothing helped. I tried a clean steam install, deleting registry keys, updating drivers and nothing worked. I took out my gpu, cleaning it, put it back in and voila it works perfectly again. Even tho I fixed the problem I still don't understand why cs1.6 css and csgo are the only games that hang.

  8. #22
    I'm not dead. But I'm not alive. I'm not living. I'm just trying to survive.
    MPGH Member
    Nyan Cat's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,307
    Reputation
    176
    Thanks
    597
    Does your PC meet the system requirements?
    Feel free to donate to me.

  9. #23
    Polygon's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    CS:GO/CS:S
    Posts
    1,706
    Reputation
    202
    Thanks
    783
    My Mood
    Bored
    Definitly sounds like a Source engine issue.
    Can you try to go to your autoexec and put in developer 1, then go to your launch options and put -condebug (saved as console.log in your CS:GO folder).
    Then just upload that file to MPGH.

    Thanks.

  10. #24
    EL Surenzo dA KK Caponeiyl's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Underground city
    Posts
    3,674
    Reputation
    503
    Thanks
    1,748
    My Mood
    Drunk
    Well, you're good at the moment why still care about it D:

  11. #25
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,653
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,734
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Nyan Cat View Post
    Does your PC meet the system requirements?
    Wow dude THANKS!!!! for the information. I had no idea my pc had to be that good in order to run the game !!!

    Quote Originally Posted by Polygon View Post
    Definitly sounds like a Source engine issue.
    Can you try to go to your autoexec and put in developer 1, then go to your launch options and put -condebug (saved as console.log in your CS:GO folder).
    Then just upload that file to MPGH.

    Thanks.
    Will do.

    Quote Originally Posted by Š.M View Post
    Well, you're good at the moment why still care about it D:
    To find out what the problem is exactly. Between the time of my last post and now , I played a mm and it hangs.

    If you have no useful information why post D:

  12. #26
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,653
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,734
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Polygon View Post
    Definitly sounds like a Source engine issue.
    Can you try to go to your autoexec and put in developer 1, then go to your launch options and put -condebug (saved as console.log in your CS:GO folder).
    Then just upload that file to MPGH.

    Thanks.
    [1114/063855:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/065415:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/081244:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/082545:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/084501:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/101340:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/105336:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/114427:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win. cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
    [1114/114435:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win. cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
    [1114/115603:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.

  13. #27
    Polygon's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    CS:GO/CS:S
    Posts
    1,706
    Reputation
    202
    Thanks
    783
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Blake View Post


    [1114/063855:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/065415:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/081244:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/082545:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/084501:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/101340:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/105336:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    [1114/114427:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win. cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
    [1114/114435:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win. cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
    [1114/115603:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\chrome.pak
    Some features may not be available.
    Nothing relevant.
    Can you please C+P your autoexec.cfg (if you have anything in it).

  14. #28
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,653
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,734
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Polygon View Post


    Nothing relevant.
    Can you please C+P your autoexec.cfg (if you have anything in it).


    rate "128000"
    cl_interp "0"
    cl_interp_ratio "1"
    cl_cmdrate "128"
    cl_updaterate "128"
    fps_max "999"
    viewmodel_fov "90"
    viewmodel_offset_x "3"
    viewmodel_offset_y "3"
    viewmodel_offset_z "-3"
    viewmodel_presetpos "0"


    // buyscripts
    bind kp_end "buy hegrenade"
    bind kp_downarrow "buy flashbang"
    bind kp_pgdn "buy smokegrenade"
    bind kp_enter "buy molotov; buy incendiarygrenade"
    bind kp_leftarrow "buy vesthelm; buy vest"
    bind kp_5 "buy m4a1; buy ak47"
    bind kp_rightarrow "buy p250"
    bind kp_home "buy defuser"
    bind kp_uparrow "buy p90"
    bind "kp_pgup" "buy 1 5"
    bind kp_ins "buy awp"


    bind "mouse5" "+right"
    bind "mouse4" "+left"


    developer 1






    Nothing happened.

  15. #29
    Polygon's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    CS:GO/CS:S
    Posts
    1,706
    Reputation
    202
    Thanks
    783
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Blake View Post




    rate "128000"
    cl_interp "0"
    cl_interp_ratio "1"
    cl_cmdrate "128"
    cl_updaterate "128"
    fps_max "999"
    viewmodel_fov "90"
    viewmodel_offset_x "3"
    viewmodel_offset_y "3"
    viewmodel_offset_z "-3"
    viewmodel_presetpos "0"


    // buyscripts
    bind kp_end "buy hegrenade"
    bind kp_downarrow "buy flashbang"
    bind kp_pgdn "buy smokegrenade"
    bind kp_enter "buy molotov; buy incendiarygrenade"
    bind kp_leftarrow "buy vesthelm; buy vest"
    bind kp_5 "buy m4a1; buy ak47"
    bind kp_rightarrow "buy p250"
    bind kp_home "buy defuser"
    bind kp_uparrow "buy p90"
    bind "kp_pgup" "buy 1 5"
    bind kp_ins "buy awp"


    bind "mouse5" "+right"
    bind "mouse4" "+left"


    developer 1






    Nothing happened.
    This is odd. Let me just Google for a bit, maybe I'll find something relevant. Sorry that I'm not of much help.
    EDIT: @[NIG]Blake[GA] Not sure if this will help, but can you try re-installing Steam?

    Last edited by Polygon; 11-14-2014 at 12:21 PM.

  16. #30
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,653
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,734
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Polygon View Post


    This is odd. Let me just Google for a bit, maybe I'll find something relevant. Sorry that I'm not of much help.
    EDIT: @[NIG]Blake[GA] Not sure if this will help, but can you try re-installing Steam?

    It's @Blake Nig ga is the tag

    yes, I've reinstalled steam ,csgo, changed registry values for valve , uninstalled my av, changed sound settings, disabled my sound drivers and a lot of other shit but nothing seems to fix the issue. The only thing that remotely temp fixes is turning all my settings on low and I have to make sure multicore rendering is off.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] This program can't start because d3dx9_43.dllis missing from your computer.
    By GoGrandma in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-02-2015, 07:30 AM
  2. Can't use csgo hacks because im on windows 8 and no aero?
    By SkruffysDB in forum Counter Strike: Global Offensive Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2014, 08:07 AM
  3. Trading CSGO account + SKINS for a brand new CSGO account because im a nerd lmao
    By DuckyOutlook in forum Counter Strike: Global Offensive Marketplace
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2014, 01:34 PM
  4. [Help] The program can't start because MSVCP110D.dll is missing from your computer.
    By UrxHaxor in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2013, 01:37 PM
  5. [Help Request] Computer sometimes hangs(freezes).
    By Aznganxter in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 05-19-2012, 03:47 PM