Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Poxer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    4,031
    Reputation
    243
    Thanks
    623

    ASTock MotherBoard

    https://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1t...88X+%20Killer/
    Can I put FM3+ on that ?

  2. #2
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Depths Of My Mind.
    Posts
    17,622
    Reputation
    3771
    Thanks
    6,113
    My Mood
    Cheerful

  3. #3
    noone101's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    249
    Reputation
    84
    Thanks
    70
    I guess so.. ask the support there

  4. The Following User Says Thank You to noone101 For This Useful Post:

    Poxer (01-28-2015)

  5. #4
    Raphael03's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Markham, Ontario, Canada
    Posts
    492
    Reputation
    48
    Thanks
    74
    Quote Originally Posted by Poxer View Post
    No. Motherboards usually only support one type of socket and in the case of the mobo you linked, it supports FM2+ and FM2 only.

  6. #5
    Bödvar's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Blank
    Posts
    2,619
    Reputation
    524
    Thanks
    1,173
    Only supports FM2/FM2+ sockets.
    But don't you mean am3+ sockets? I have an AM3+ motherboard, I recommend this one https://www.amazon.co.uk/Asus-M5A78L-...2B+motherboard
    @Poxer
    Rep power: 15

    Quote Originally Posted by _Tavi View Post
    Skrillex and Justin bieber are great artists
    Quote Originally Posted by Transferred View Post
    i love donald trump.
     



  7. The Following User Says Thank You to Bödvar For This Useful Post:

    Poxer (01-28-2015)

  8. #6
    Poxer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    4,031
    Reputation
    243
    Thanks
    623
    Already have that one is it great ?

  9. #7
    ScotiaBhoysAlt's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Location
    land of le maymays
    Posts
    201
    Reputation
    21
    Thanks
    42
    Does a 1150 chip fit in a 1155 socket?

    Nope.

Similar Threads

  1. Got new Motherboard!
    By Stevenom in forum General
    Replies: 16
    Last Post: 03-05-2011, 03:58 PM
  2. Can't host after a motherboard change. (alterIW)
    By cepa in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 11-04-2010, 01:20 PM
  3. Cleaning a Motherboard Using Scrubbing Bubbles?
    By tabuzo013 in forum General
    Replies: 11
    Last Post: 07-18-2010, 09:25 PM
  4. Motherboard Question
    By Aoe3_CA in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 01-11-2009, 08:26 PM
  5. Motherboard
    By mllm0304 in forum Art & Graphic Design
    Replies: 8
    Last Post: 10-13-2008, 01:31 AM