Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Expert at leaving women disappointed physically and emotionally.
    Premium Seller
    Premium Member
    Minionforce
    Wyo's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    female
    Location
    Tijuana
    Posts
    23,257
    Reputation
    3495
    Thanks
    3,630
    My Mood
    Lurking

    Oi n00bs static ip is HELL

    Tried google and its all fake/bs. Anyone knows how to change it?
     
    I smoke dix daily.
    I am Dix, and Arun is my master.
    I'M #1 NIGXMAS SCAMMER

  2. #2
    KillTheNoise's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Depression
    Posts
    4,845
    Reputation
    822
    Thanks
    2,198
    My Mood
    Aggressive
    You have to call up your ISP to get it changed I think

  3. #3
    Democritus's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Dyrus will be missed.
    Posts
    2,229
    Reputation
    294
    Thanks
    650
    My Mood
    Aggressive
    Only your ISP can change it or, if you want to wait for a while like 10-14 hours you can just turn your router off and you will be reassigned with a new static ip after the 10-14 hour period.

  4. #4
    Eternity's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Forever Ville.
    Posts
    11,024
    Reputation
    1839
    Thanks
    5,412
    I don't even know how.

  5. #5
    Apple`'s Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,362
    Reputation
    341
    Thanks
    640
    My Mood
    Amazed
    Yeah, Only ISP Can change your IP, But there very reluctant to do it, as they want to know why

  6. #6
    KillTheNoise's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Depression
    Posts
    4,845
    Reputation
    822
    Thanks
    2,198
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Democritus View Post
    Only your ISP can change it or, if you want to wait for a while like 10-14 hours you can just turn your router off and you will be reassigned with a new static ip after the 10-14 hour period.
    Thats the point of a Static IP it wont change when he restarts his router your referring to a Dynamic IP

  7. #7
    Eternity's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Forever Ville.
    Posts
    11,024
    Reputation
    1839
    Thanks
    5,412
    I wonder how many times they will let you change it O.o

  8. #8
    Democritus's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Dyrus will be missed.
    Posts
    2,229
    Reputation
    294
    Thanks
    650
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by KillTheNoise View Post


    Thats the point of a Static IP it wont change when he restarts his router your referring to a Dynamic IP
    If you disconnect for like 14 hours you get a new IP reassigned. I know from personal experience.

  9. #9
    Hachikuji's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    1,619
    Reputation
    313
    Thanks
    237
    cmd

    ipconfig /release

    ipconfig /renew

    ?

  10. #10
    Apple`'s Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,362
    Reputation
    341
    Thanks
    640
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Hachikuji View Post
    cmd

    ipconfig /release

    ipconfig /renew

    ?
    Would only work if your Dynamic

Similar Threads

  1. 64kb of hell!
    By arunforce in forum General
    Replies: 18
    Last Post: 08-19-2007, 10:40 PM
  2. Heaven and Hell - Wallpaper
    By The_Enigma in forum Art & Graphic Design
    Replies: 8
    Last Post: 08-27-2006, 01:10 AM
  3. Where the hell is everyone?
    By SadisticGrin in forum General
    Replies: 15
    Last Post: 08-01-2006, 12:58 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 01-04-2006, 10:52 PM
  5. Direct Memory Access (DMA) to Static Memory Addresses
    By Dave84311 in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2005, 09:18 PM