Thread: Win 7

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
  1. #1
    Zhellbound's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    5,192
    Reputation
    21
    Thanks
    447
    My Mood
    Happy

    Win 7

    SO HAI!
    I downloaded this thing.
    Called Windows 7.
    & yeah.
    I got it installed and everything, working fine, then when i went to activate it, the CMD came up.
    It did its thing, then it looked like it was frozen. so i pressed a few buttons.
    (asifheiahgtknaeg) random buttons.
    THen it the computer restarted, but did not boot up, didnt go past the BIOS load scrn.

    Now when i turn the computer on, the CDROM spins, and thats it, doesnt pick up
    mouse signal, doesnt pick up the monitor, just runs.
    It doesnt load anything.

    Any halp?
    Deutschland wird wieder Reign!

    Ganja King
    Thank me if i helped

  2. #2
    (Corndog)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    19
    Thanks
    25
    wait, so did you mount the iso to install it, or did you burn to a disk and install like that?

  3. #3
    Zhellbound's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    5,192
    Reputation
    21
    Thanks
    447
    My Mood
    Happy
    I burned the .iso to a CD. Then i put the cd into the ROM, then it did its shit. It worked fine, then i ran the activator after, and thats when it fucked up. Now i cant do anything...
    Deutschland wird wieder Reign!

    Ganja King
    Thank me if i helped

  4. #4
    supernova2131's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Under Your Bed
    Posts
    1,811
    Reputation
    7
    Thanks
    99
    My Mood
    Amazed
    If it was a precracked version, then you screwed it when you pressed the random buttons....

  5. #5
    (Corndog)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    19
    Thanks
    25
    so, you cant just boot from the disk and reinstall?

  6. #6
    Zhellbound's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    5,192
    Reputation
    21
    Thanks
    447
    My Mood
    Happy
    Can you tell me how to boot from a disk if theres no monitor signal?
    Deutschland wird wieder Reign!

    Ganja King
    Thank me if i helped

  7. #7
    supernova2131's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Under Your Bed
    Posts
    1,811
    Reputation
    7
    Thanks
    99
    My Mood
    Amazed
    You screwed up bad

  8. #8
    (Corndog)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    19
    Thanks
    25
    you said it got to the BIOS tho...right?

  9. #9
    Zhellbound's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    5,192
    Reputation
    21
    Thanks
    447
    My Mood
    Happy
    No.
    Heres whati do.

    I press the Power.
    It turns on...

    Thats it.
    Deutschland wird wieder Reign!

    Ganja King
    Thank me if i helped

  10. #10
    (Corndog)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    19
    Thanks
    25
    if its a laptop, that happens to me sometimes.

    unplug the power cord, take out the battery, plug in the power cord, and turn it back on.

  11. #11
    Zhellbound's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    5,192
    Reputation
    21
    Thanks
    447
    My Mood
    Happy
    This a desktop CPU nigger.
    Deutschland wird wieder Reign!

    Ganja King
    Thank me if i helped

  12. #12
    KING's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,777
    Reputation
    702
    Thanks
    3,077
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by Zhellbound View Post
    This a desktop CPU nigger.
    Wow, i was going home to dfo the exact same thing as you were, If you got your Vista Start-up disk, just pop those bad boys in, and just just restart all the way to the begining.

  13. #13
    Zhellbound's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    5,192
    Reputation
    21
    Thanks
    447
    My Mood
    Happy
    I need to know how to boot from a CD... Nobodies telling me.
    Deutschland wird wieder Reign!

    Ganja King
    Thank me if i helped

  14. #14
    (Corndog)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    19
    Thanks
    25
    how to boot from a CD?
    well, you put the disk in, shut off your computer, turn your computer on, hit F12 at the BIOS, go down to CD/DVD Media, press Enter.

    but since you aren't getting a bios screen or anything, i would say you are fucked

  15. #15
    Dave84311's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Gender
    male
    Location
    The Wild Wild West
    Posts
    29,861
    Reputation
    4042
    Thanks
    37,704
    My Mood
    Devilish
    Go into bios and set CD-ROM having priority over disk drive. When it says "boot from disk press any key to continue", press a key. Reformat and reinstall.





    THE EYE OF AN ADMINISTRATOR IS UPON YOU. ANY WRONG YOU DO IM GONNA SEE, WHEN YOU'RE ON MPGH, LOOK BEHIND YOU, 'CAUSE THATS WHERE IM GONNA BE


    "First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you lose.” - Dave84311

    HAD VIRTUAL DETOX

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Why the PS3 will win?
    By arunforce in forum Debate Fort
    Replies: 32
    Last Post: 09-23-2007, 06:39 PM
  2. I Win
    By SATANICAT in forum Spammers Corner
    Replies: 2
    Last Post: 12-13-2006, 07:41 PM
  3. Mark Bunker wins an EMMY!
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2006, 11:43 PM
  4. Who Will Win today?
    By gunot in forum General
    Replies: 13
    Last Post: 02-21-2006, 02:17 PM

Tags for this Thread