Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    parabiet123's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Location
    Sweet Holland.
    Posts
    134
    Reputation
    33
    Thanks
    20
    My Mood
    Yeehaw

    Can i run ARMA 3

    Processor Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz
    Video Card NVIDIA GeForce GT 740
    Memory 12.0 GB
    Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
    My specs, will i be able to run it

  2. #2
    Derpik's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    In your worst nightmares.
    Posts
    2,122
    Reputation
    355
    Thanks
    489
    My Mood
    Angelic
    Probably yes.
     

    Image by thesirexploit. Be sure to check him out.

    Feel free to donate to me.

  3. #3
    Yung Lean 2001's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Yoshi City
    Posts
    1,465
    Reputation
    175
    Thanks
    910
    My Mood
    Psychedelic
    S-A-D B-O-Y-S
    Bitch, I grind, bitch, I grind


  4. #4
    parabiet123's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Location
    Sweet Holland.
    Posts
    134
    Reputation
    33
    Thanks
    20
    My Mood
    Yeehaw
    Thank you man.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Yung Lean 2001 View Post
    Unstable, did a scan for advanced warfare, said don't have recommended specs, played the game with max fps at max graphics. so i think it's more reliable to ask people.

  5. #5
    Jim Morrison's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Canterlot, Equestria
    Posts
    12,487
    Reputation
    1061
    Thanks
    3,308
    You'll definitely be able to run it, at which settings though I don't know.


    MPGH Staff History:
    Minion: 02-12-2013 - 6-28-2013
    Former Staff: 6-28-2013 - 7-14-2014
    Minion: 7-14-2014 - 1-3-2015
    Minion+: 1-3-2015 - 6-1-2015
    Moderator: 6-1-2015 - 10-2-2016
    Global Moderator: 10-2-2016 - Current

    Current Sections:
    DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Minecraft Hacks
    Other Semi-Popular First Person Shooter Hacks
    Blackshot Hacks & Cheats
    Need For Speed World Hacks
    Other First Person Shooter Hacks
    CounterStrike: Global Offensive Hacks
    Garry's Mod Hacks & Cheats


    Donating:
    If you want to donate money to me I take Bitcoin & Paypal, PM me for either of these if you're interested and thanks.
    Top Donators: (Awesome People)
    FanticSteal $75.00
    smurf_master $58.00 <- Best DayZ Gear Seller
    Fujiyama $25.00
    [MPGH]Black $10.00
    [MPGH]Hova $10.00
    xJudgez $4.54
    [MPGH]Normen's Sheep $3.50
    eminemlover $1.50


    Brony?
    https://www.mpgh.net/forum/groups/1728-mpgh-bronies.html

  6. #6
    4KGS's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Happy
    According to ARMA 3 official site, it shouldn't be a problem.

    MINIMUM
    OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 (Apple OS not supported)
    PROCESSOR: Intel Dual-Core 2.4 GHz / AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
    GRAPHICS: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3830 / Intel HD Graphics 4000
    GPU MEMORY: 512 MB
    DirectX: 10
    RAM: 2 GB
    HARD DRIVE: 15 GB free space
    AUDIO: DirectX compatible on-board
    OTHER: Internet connection and free Steam account to activate

    RECOMMENDED
    OS: Windows 7 / 8 64-bit (Apple OS not supported)
    PROCESSOR: Intel Core i5-2300 / AMD Phenom II X4 940
    GRAPHICS: Nvidia GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 7750
    GPU MEMORY: 1 GB
    DirectX: 11
    RAM: 4 GB
    HARD DRIVE: 25 GB free space
    AUDIO: DirectX compatible soundcard
    OTHER: Internet connection and free Steam account to activate

Similar Threads

  1. [Help Request] Can't run Arma II Alpha Lite / Arma III Alpha
    By Transfixed in forum DayZ Help & Requests
    Replies: 10
    Last Post: 06-13-2013, 09:13 AM
  2. HELP can't run Combat arms after patch
    By djsebizzle in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 08-22-2008, 07:11 PM
  3. Can't run as Administrator
    By bartjr in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 08-12-2008, 10:27 PM
  4. Why can i run Elitevision
    By GoBxHiTz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2008, 01:56 PM
  5. can i run assassians creed?
    By 123456789987654321 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2008, 10:09 AM