Thread: I feel dumb..

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,290
    My Mood
    Sleepy

    I feel dumb..

    I got my menu hack to work out but the PushToConsole commands are failing. When I enter a game I have about 5 seconds before it kicks me, although they do work they only work for 5 seconds.

    Did they update it or add more protection?

  2. #2
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    Do you have the right L.T.client?

    Also does your hack have on and off?
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  3. #3
    Synns's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,173
    Reputation
    170
    Thanks
    2,555
    My Mood
    Bitchy
    What address are you using?

  4. #4
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,290
    My Mood
    Sleepy
    0x37775D68

    That is the one I am using.

    It seems it doesn't matter whether I turn it on or off it still kicks me.

    The hack does turn on/off, although it crashes in a little bit.

  5. #5
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    By on and off i meant instead of 1s for on and 0s for off.

    Long i love the metal grear solid rising sig!
    should but moderator for the guy slashing and a member for the guys getting slashed
    I want the new xbox 360!
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  6. #6
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,290
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    By on and off i meant instead of 1s for on and 0s for off.

    Long i love the metal grear solid rising sig!
    should but moderator for the guy slashing and a member for the guys getting slashed
    I want the new xbox 360!
    What? Push("ShowFPS 1"); fails for me.. if thats what you wanted to know.
    It shows the FPS ingame for like 5 - 10 seconds, then crashes.
    Last edited by Crash; 06-15-2010 at 11:13 AM.

  7. #7
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    When the menu pops up ingame does it say ShowFps 1 or ShowFPS On because Im really confused on how to do that
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  8. #8
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,290
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    When the menu pops up ingame does it say ShowFps 1 or ShowFPS On because Im really confused on how to do that
    On my menu it is only activate and inactive...
    I'll get a picture.

  9. #9
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    Is the D3D Device Pointer Updated?
    Because Im sure other hacks are using blood's L.T.Client.
    Make sure you update gellins D3D
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  10. #10
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Sealionone View Post
    On my menu it is only activate and inactive...
    I'll get a picture.
    Thank You!
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  11. #11
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,290
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    Thank You!

    It doesn't matter if I turn them on or off, they still d/c me and I'm sure I have the correct L***ient adress.

  12. #12
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    How did you do the inactive active thing? and also with the x3 for speed and up for vjmump?
    Who's base are you using?
    Lol finally how did you do the subcategories like memory and visual
    *cough* Plz help me with no recoil
    Last edited by whatup777; 06-15-2010 at 12:03 PM.
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

  13. #13
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,290
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    How did you do the inactive active thing? and also with the x3 for speed and up for vjmump?
    Who's base are you using?

    *cough* Plz help me with no recoil
    I made my own menu. /yea

  14. #14
    IownzDAworldz's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    America
    Posts
    388
    Reputation
    13
    Thanks
    9
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    How did you do the inactive active thing? and also with the x3 for speed and up for vjmump?
    Who's base are you using?

    *cough* Plz help me with no recoil
    hey lol I said I would help u when I get my PC back from being repaired and pretty nice job on this hack ^_^




    Upload this userbar to your avatar and upload it to mpgh.

    Subscribe to my youtube channel here:
    https://www.youtube.com/user/IownzDAworldz

    Follow me on Twitter:
    https://twitter.com/IownzDAworldz

    Keep checking on my youtube for hacks and mods coming out by me so subscribe nao!!!

  15. #15
    whatup777's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Source Code Section
    Posts
    4,030
    Reputation
    147
    Thanks
    351
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by whatup777 View Post
    How did you do the inactive active thing? and also with the x3 for speed and up for vjmump?
    Who's base are you using?
    Lol finally how did you do the subcategories like memory and visual
    *cough* Plz help me with no recoil
    can you atleast help me with no recoil/yea

    Edit: So did it work after updating the Device Pointer?
    Quotes I live by.


    A foolish person learns from his mistakes, I wise person learns from others.
    Quote Originally Posted by AVGN View Post



    mhm

    i live in texas

    i was at the grocery store with my son. He saw a mexican guy, and he said "Look daddy! a mower man!"

    he's 4 yrs old

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. I Feel dumb for this but ...
    By gamerboy667 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-28-2011, 03:24 AM
  2. I feel so Bad today.
    By sf0d in forum General
    Replies: 17
    Last Post: 09-06-2006, 06:02 PM
  3. What a dumb fuck.
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2006, 12:45 AM
  4. Yahoo!ers feel free to add me
    By arunforce in forum General
    Replies: 11
    Last Post: 07-13-2006, 04:08 PM
  5. Nutrigrain - I Feel Great!!!
    By Chronologix in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 05-29-2006, 05:33 PM