Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    bhopo's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored

    Exclamation How to update crossfire old mods in model edit without getting client error 31_0 ?!

    If any one know the tricks to make old LTB moded files work without client error 31_0 just show tutorial .

    Note: this method is made by ModelEdit and rez tools only without using any external bypass sourcecode , the trick is in moding so that has no relation to source code section , the whole matter made by REZ modding
    Last edited by bhopo; 09-11-2017 at 03:42 PM.

  2. #2
    potangi's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Gender
    female
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    are you modding fast reload or ViP MOD>

Similar Threads

  1. [Solved] How do i know if my Hack is Detected Without Getting Vac
    By MK4A1 in forum Counter Strike: Global Offensive Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2016, 06:45 AM
  2. Is there any way to mod your level nowadays without getting banned?
    By jayman2238 in forum Grand Theft Auto 5 (GTA V) Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 10-23-2015, 03:05 PM
  3. [Help Request] Make an old mod file work with out getting an Corrupt File error?
    By boogyman10o1 in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-14-2011, 05:00 AM
  4. [Solved] How to stop getting "client error"
    By chriscasper in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2011, 08:01 AM
  5. [Tutorial] No reload mod via Model edit (Very easy)
    By Gaz in forum Combat Arms Mod Tutorials
    Replies: 39
    Last Post: 02-06-2011, 03:03 AM