Thread: Menuless hacks

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    aznd1t002's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    .
    Posts
    752
    Reputation
    -6
    Thanks
    28
    My Mood
    Tired

    Menuless hacks

    I haven't used hacks in quite a while and ive noticed that, most of the hacks with a bunch of features dont have menus or hotkeys and theyre all auto-on. Is there any other reason besides "Its harder to make"?

    Not complaining, just wondering.
    Challenges

    Overcome them.


  2. #2
    s4mir's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Noticed that soo and would really know to know the reason...

  3. #3
    Mercenario$$'s Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    10
    Thanks
    472
    My Mood
    Angry
    Is easier to program without d3d menu and hotkeys are patched?
    Last edited by Mercenario$$; 12-30-2011 at 05:45 PM.

  4. #4
    “I fear the day technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.” ~Albert Einstein
    MPGH Member
    SteamAss's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Crossfire
    Posts
    2,278
    Reputation
    28
    Thanks
    760
    My Mood
    Asleep
    Man now the Hotkeys are patched thats why they are all auto-on and most of coders only know C++ not D3D thats why they are not menus



    If you need my Help:
    PM/VM

    Because The People Who Are Crazy Enough To Think They Can Change The World, Are The Ones Who Do. ~Steve Jobs

  5. #5
    aznd1t002's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    .
    Posts
    752
    Reputation
    -6
    Thanks
    28
    My Mood
    Tired
    hotkeys got patched?? when did this happen??
    Challenges

    Overcome them.


  6. #6
    A$IAN's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,654
    Reputation
    274
    Thanks
    1,987
    My Mood
    Amused
    Many people would use Topblast menu base but all public D3D menus are all detected by Xtrap so far I know So they have to code a D3D Hook and many "coders" on MPGH don´t know how to
    ~Donater since 19th October 2011~
    ~Ex-Crossfire Minion || Resigned on 4th February 2012 ~
    Da fuck

Similar Threads

  1. Hacks for mmorpg?
    By suppaman in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 10-17-2010, 11:04 AM
  2. Warrock Hack - Tutorial
    By Dave84311 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 667
    Last Post: 10-09-2007, 10:10 AM
  3. In-Depth Tut. to hacking in War Rock (Conc. to Dave)
    By fl0 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 01-18-2006, 02:49 PM
  4. WarRock Auto Vehicle Repair Hack
    By mortis123 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 01-17-2006, 08:40 PM
  5. i need short icq number pls and hack to wr..
    By BoneXDBreaker in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2005, 05:08 PM