Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    WolfenXD's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Konoha
    Posts
    161
    Reputation
    10
    Thanks
    11

    How To Fix X-Trap Errors For Assassin's Creed hack- For Windows 7

    Ok so the hack have not been working for me b4. But i figure out why it wasnt. I have windows 7 64bit so it should work. I remember that some of the exe files would have Windows XP (service pack) set as default.

    To fix the X-Trap Errors right click on crossfire/CF_G4box/patcher_cf and click properties. Click the compatibilty tab and then uncheck the box next to Run this program in comapatibily mod for:

    After you have done that it, the hack should work. Pleaz reply if it does so I wil know its right.


  2. The Following User Says Thank You to WolfenXD For This Useful Post:

    Raptor (03-19-2012)

  3. #2
    Raptor's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    2,766
    Reputation
    327
    Thanks
    518
    My Mood
    Bitchy
    Thank you, I have not think about, because I have changed compatibility mode for Windows xp SP2 (i have win7) already, and forgot to change back to win7...
    I too get many x trap errors, wish again it wont come (gonna check it out)

    thanked, +1 rept

    ^^ Anyone who can SE stuff to India, add me ^^
    Member Since 11.10.2011

  4. #3
    Imafalam's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Brisbane
    Posts
    2,182
    Reputation
    24
    Thanks
    253
    My Mood
    Cynical
    make's sense

  5. #4
    belldragon7's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    525
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Amazed
    NICE WORK MY FRIEND

  6. #5
    Assassin's Creed's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,210
    Reputation
    54
    Thanks
    1,397
    My Mood
    Worried
    Quote Originally Posted by WolfenXD View Post
    Ok so the hack have not been working for me b4. But i figure out why it wasnt. I have windows 7 64bit so it should work. I remember that some of the exe files would have Windows XP (service pack) set as default.

    To fix the X-Trap Errors right click on crossfire/CF_G4box/patcher_cf and click properties. Click the compatibilty tab and then uncheck the box next to Run this program in comapatibily mod for:

    After you have done that it, the hack should work. Pleaz reply if it does so I wil know its right.
    the hack doesnt work on 64 bit....dang :L.........its working on 32bit win 7...
     

    Contributer Since 20/2/2012
    MPGH Member Since December 2011

     





     

    offical thread> Assassin V15<

    To all People who thinks am a leecher,hate me,are jelly from me....
    Refer to this thread...
    https://www.mpgh.net/forum/232-crossf...stop-hate.html

Similar Threads

  1. How To Fix Missing .dll Errors
    By Caliboy95407 in forum Combat Arms Tutorials
    Replies: 9
    Last Post: 11-02-2010, 11:17 PM
  2. [TUT] How to fix the D3D errors in C++ - Gellin's Base
    By CAFlames in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 24
    Last Post: 09-15-2010, 09:04 PM
  3. [Help] Does anyone know how to fix "Application load error 3:0000065432"?
    By Stevenom in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 07-18-2010, 10:51 PM
  4. [tut] how to fix the installing error (corrupt file)
    By woodz in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2010, 01:01 PM
  5. How to fix No disk error
    By Synns in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2007, 10:26 PM