Thread: [VMware]

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Such's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Egypt
    Posts
    92
    Reputation
    -2
    Thanks
    3
    My Mood
    Innocent

    Smile [VMware]

    Hello.

    I'll ask about the vmware.
    Does VMware Like a bot? attacking alone or you using your hand?
    I need someone to install it to me into team viewer.
    I want only open 3 or 2 crossfire and farm my account.

    Mine rams: 2.50GB.

    If could someone install it for me via team viewer.I didn't use it before.

    Thanks
    Last edited by Such; 05-23-2012 at 05:11 AM.

  2. #2
    hunnuke's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Egypt, Alexandria
    Posts
    368
    Reputation
    10
    Thanks
    110
    My Mood
    Bored
    vmware is virtual machine like a new computer in your pc you need to install windows on it and it take aloooooooooooooooooooooooong ...

    ---------- Post added at 05:13 AM ---------- Previous post was at 05:12 AM ----------

    then you need afk bot ... so you cant cause no afk bot work this moment..

    ---------- Post added at 05:18 AM ---------- Previous post was at 05:13 AM ----------

    another thing wanna tell you > to setup and be ready for farm you need 2-3 Day's
    Nice Trades : 12 ~~ Bad Ones : 7
     
     
    The XXX Devil
    cozi94
    Optional
    TeamViewerUser
    kennyltam
     
    3GuysUKName

  3. #3
    Such's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Egypt
    Posts
    92
    Reputation
    -2
    Thanks
    3
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by hunnuke View Post
    vmware is virtual machine like a new computer in your pc you need to install windows on it and it take aloooooooooooooooooooooooong ...

    ---------- Post added at 05:13 AM ---------- Previous post was at 05:12 AM ----------

    then you need afk bot ... so you cant cause no afk bot work this moment..

    ---------- Post added at 05:18 AM ---------- Previous post was at 05:13 AM ----------

    another thing wanna tell you > to setup and be ready for farm you need 2-3 Day's
    Not at all.
    Windows takes 1 hour.
    Setup as you said will not take a lot of time.[COLOR="Silver"]

Similar Threads

  1. Run 1 PC on 2 CrossFire (With VMware Workstation X-Trap Bypass Code)
    By djbadboys in forum CrossFire Discussions
    Replies: 234
    Last Post: 06-11-2010, 03:00 AM
  2. Get VmWare + Windows Free.
    By MvRouC12 in forum CrossFire Discussions
    Replies: 75
    Last Post: 03-17-2010, 09:31 PM
  3. help prduct key using vmware to run 2 crossfires
    By dad4r in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-2010, 11:38 PM
  4. [Help] How can i run 2 crossfire's on 1 computer. (NO VMWARE!)
    By [BadBoyHacker] in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 02-19-2010, 04:28 PM
  5. [Info] vmware workstation
    By nenab93 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 02-01-2010, 11:23 AM