Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
  1. #31
    [CF]Hackers's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Narnia
    Posts
    613
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    Quote Originally Posted by FMDSatan View Post
    i think its cf mod cos 0 ping o.o unbelievable
    Just because there MOD doesn't mean they won't have a ping. It happens, It's glitch... Thought everyone knew this already o.o




  2. #32
    DarkLordXYZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Ima Hobo
    Posts
    8,296
    Reputation
    1605
    Thanks
    1,708
    My Mood
    Tired
    LOL you played with wende and sethri both are my bros and LTs in tecnodrom
    And also, there are programs that are found in egypt that make the pings between 0-4
    Quote Originally Posted by Proton+ View Post
    :O at this KDR:


    He was playing with that ping:

    My skype: PM me for my skype.
    Make sure to check with me first on the website before adding me on skype

    Make sure to use an OMM for all your trades for a safer trade
    Need an OMM? Just want to talk? VM/PM

    ~vertice

    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post

    I look like an emo bitch.
    Quote Originally Posted by x00u View Post
    Your moms so fat her ESP Box is in another dimension.
    Quote Originally Posted by Royce View Post

    Lol, man, I see why i cant get staff, cause people still hate me for no reason like you, Always rude to me.

  3. #33
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,705
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,741
    My Mood
    Amused
    [COLOR="Plub"]
    Quote Originally Posted by Proton+ View Post

    He finished boss and a gold, whats up then?


    If he was actually connected to the match with 0 ping it's a bug. There is no way you can play crossfire with 0 ping. The lowest i've ever seen was 3. In css I see people with 5 ping. Never have I seen someone with a legit 0 ping. Just a bug/glitch relax.
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    now if the suggestion was made we would probably support it, but since you're a cocksucker and this is a QQ thread, we won't

  4. #34
    Viktor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    BC, Canada
    Posts
    4,430
    Reputation
    127
    Thanks
    597
    I've seen these 0 pings more that 6 times


     


  5. #35
    omar10200's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    he is egyption

  6. #36
    GEEZER1950's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Who cares about that?
    Posts
    217
    Reputation
    84
    Thanks
    76
    My Mood
    Busy
    So many people have 0-5 ping, i think its rather glitch then really their connection
    The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything but it's to late to stop reading it!


Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. These two guys, I trust with my internet life.
    By gtothebo1 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2012, 01:12 PM
  2. Replies: 39
    Last Post: 02-13-2010, 09:35 AM
  3. Question for you guys with windows 7
    By djdonn in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 11-27-2009, 07:39 PM
  4. Will these hacks work with Win 64 ??
    By Taznasty in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2009, 07:13 PM
  5. i hate ape guy with passion
    By 413X in forum Help & Requests
    Replies: 13
    Last Post: 02-18-2009, 05:31 AM