Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    smileyfac3's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    142
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Buzzed

    Question How do i Connect to NA in EU?

    Is it possible to connect to Crossfire NA when i live in EU?

  2. #2
    m.moataz_10's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Cairo,EGYPT
    Posts
    420
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Cool
    No , it is not Possible , I am from Egypt and i connect to CF NA , and i Join UK Server4
     
    @Fail. he Scammed me but i then returned my account from Z8Games , so don't Trust him




    BARCELONIAN 4 Ever


  3. #3
    smileyfac3's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    142
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Buzzed
    so there is no way to do it? What about IP hide?

  4. #4
    Terio's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Hmm Let me Think
    Posts
    5,763
    Reputation
    125
    Thanks
    476
    My Mood
    Blah
    you can ip hide but ur gonna lagg like hell... why dont you just play cf eu?

  5. #5
    iDutch's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,139
    Reputation
    59
    Thanks
    193
    Or buy an account made before the IP-restrictions
    Thank me if you dare.

  6. #6
    iSmexy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    female
    Posts
    16,196
    Reputation
    1355
    Thanks
    3,720
    use a IP hider i would pick HSS

    List of Middleman Impersonations
    Current MPGH Staff
    Report a Scammer here


    Member Since: 5 Dec 2011
    Crossfire Minion Since: 19 Feb 2013 - 24 Oct 2014
    Minecraft Minion Since: 4 Feb 2014 - 24 Oct 2014
    BattleOn Minion Since: 26 Aug 2014 - 24 Oct 2014
    Donator Since: Mar 12 2014


     

    x x

  7. #7
    smileyfac3's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    142
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by iSmexy View Post
    use a IP hider i would pick HSS
    Would it work than? and could you give me a Link?

  8. #8
    iSmexy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    female
    Posts
    16,196
    Reputation
    1355
    Thanks
    3,720
    Quote Originally Posted by smileyfac3 View Post
    Would it work than? and could you give me a Link?
    just google hot shield hot spot

    List of Middleman Impersonations
    Current MPGH Staff
    Report a Scammer here


    Member Since: 5 Dec 2011
    Crossfire Minion Since: 19 Feb 2013 - 24 Oct 2014
    Minecraft Minion Since: 4 Feb 2014 - 24 Oct 2014
    BattleOn Minion Since: 26 Aug 2014 - 24 Oct 2014
    Donator Since: Mar 12 2014


     

    x x

  9. #9
    smileyfac3's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    142
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Buzzed
    Is the program Named Hotspot Shield? And would it work for z8games?

    ---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

    Nvm Got I dont lag at all :O

  10. #10
    CrosLife's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    1337
    Posts
    1,308
    Reputation
    20
    Thanks
    271
    My Mood
    Yeehaw
    Everything in the world is possbile.!
    Pick A IP hider Use HSS for the best result

  11. #11
    Samy123's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Behind U
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    HotSpot Shield works

  12. #12
    Rory's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    IN MPGH
    Posts
    1,872
    Reputation
    10
    Thanks
    181
    My Mood
    Cold
    you can ip hide but ur gonna lagg like hell

  13. #13
    Biesi's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Esslingen, Germany
    Posts
    4,898
    Reputation
    309
    Thanks
    8,670
    My Mood
    Paranoid
    OPs problem is solved. (#9)

Similar Threads

  1. [Help] How do I connect to ARMA 2?
    By RyanH100 in forum DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2012, 02:46 AM
  2. How do u connect to Vindictus outisde na?
    By Cosmin332 in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2012, 06:40 AM
  3. [Tutorial] HOW TO FIX CONNECTION PROBLEMS!
    By Catiarle in forum Combat Arms Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2012, 08:31 PM
  4. i know how to fix connection server has ended thing
    By hack3r940 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2009, 10:02 PM
  5. How do u hack LAN connected comps?
    By thechewu in forum Hardware & Software Support
    Replies: 19
    Last Post: 09-22-2007, 01:23 PM