Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Janzky™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    can i open 2 crossfire using vm ware workstation 7 on ph?

    Please help me T_T

  2. #2
    Terio's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Hmm Let me Think
    Posts
    5,763
    Reputation
    125
    Thanks
    476
    My Mood
    Blah

  3. #3
    Janzky™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Omega can you teach me pls i not good at this

  4. #4
    Janzky™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    this is the picture Y_Y
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Untitled.png  


  5. #5
    Terio's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Hmm Let me Think
    Posts
    5,763
    Reputation
    125
    Thanks
    476
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Janzky™ View Post
    this is the picture Y_Y
    upload to tinypic

  6. #6
    CrosLife's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    1337
    Posts
    1,308
    Reputation
    20
    Thanks
    271
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Omega+ View Post
    Well thats 2 diffrent question's ! janzky™ You cant use windows 7 !
    anyways u can use wmvare in PH (i think so )

  7. #7
    Terio's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Hmm Let me Think
    Posts
    5,763
    Reputation
    125
    Thanks
    476
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by CrosLife View Post

    Well thats 2 diffrent question's ! janzky™ You cant use windows 7 !
    anyways u can use wmvare in PH (i think so )
    hes wondering if he can open more than 2 vmware on cf PH... not on windows 7

Similar Threads

  1. Can't open Crossfire
    By D3t0N4t3 in forum CrossFire Help
    Replies: 12
    Last Post: 07-01-2010, 06:51 PM
  2. How i can open Crossfire two times?
    By Fullshot in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-14-2010, 02:32 PM
  3. [Help] can i open 2 crossfire in my computer
    By gudqx in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 01-05-2010, 04:30 AM
  4. How Can i Open 2 Crossfire Client on 1 Pc?
    By mertcetinkaya in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 07-18-2009, 12:16 AM
  5. Can't open crossfire hacks at all or OMFG injector
    By emmure in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 04-14-2009, 10:04 PM