Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    [CrY]UltrA's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Berlin
    Posts
    1,377
    Reputation
    49
    Thanks
    97
    My Mood
    Cool

    Can i run CF on Linux ?

    Few Hours ago i bought an Acer aspire E-531 with Linux on it and i want to know ... can i run CF on this system??

    Ty for your answers

  2. #2
    BBgunz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    ⇧ NinjaAsylum ⇧
    Posts
    1,921
    Reputation
    72
    Thanks
    475
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by [CrY]UltrA View Post
    Few Hours ago i bought an Acer aspire E-531 with Linux on it and i want to know ... can i run CF on this system??

    Ty for your answers
    ]
    You mean a EXE emulator nochance ....Linux runs on OpenGL CF uses Directx haha

    U GOT NO CHANCE!!!
    <--------------


    What is a "free" gift ? Aren't all gifts free?




  3. #3
    [CrY]UltrA's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Berlin
    Posts
    1,377
    Reputation
    49
    Thanks
    97
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by BBgunz View Post
    ]
    You mean a EXE emulator nochance ....Linux runs on OpenGL CF uses Directx haha

    U GOT NO CHANCE!!!
    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK YOU!!!!!
    So i cant run without any Programms ?????

  4. #4
    H-C-L's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    355
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Angry
    You can't ...change change your system..

  5. #5
    [CrY]UltrA's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Berlin
    Posts
    1,377
    Reputation
    49
    Thanks
    97
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by H-C-L View Post
    You can't ...change change your system..
    i will -_- fuckin system ...

  6. #6
    Vtrinh93's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    983
    Reputation
    45
    Thanks
    160
    My Mood
    Stressed
    Download wine Emulator to play crossfire. It should work.

  7. #7
    BBgunz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    ⇧ NinjaAsylum ⇧
    Posts
    1,921
    Reputation
    72
    Thanks
    475
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by Vtrinh93 View Post
    Download wine Emulator to play crossfire. It should work.
    Again it's the DirectX/OpenGL problem Damn LINUX!
    <--------------


    What is a "free" gift ? Aren't all gifts free?




  8. #8
    Vtrinh93's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    983
    Reputation
    45
    Thanks
    160
    My Mood
    Stressed
    Then he can use multiboxing WSO. Not that hard to run any game you want on Linux.
    Quote Originally Posted by BBgunz View Post
    Again it's the DirectX/OpenGL problem Damn LINUX!

  9. #9
    database.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Use Wine

  10. #10
    [CrY]UltrA's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Berlin
    Posts
    1,377
    Reputation
    49
    Thanks
    97
    My Mood
    Cool
    Omfg -.- nice laptop and damn system -.- shout buy one without any system >_<

  11. #11
    poedeltje's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    816
    Reputation
    10
    Thanks
    451
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by [CrY]UltrA View Post
    Omfg -.- nice laptop and damn system -.- shout buy one without any system >_<
    Read this above, you can run it?




  12. #12
    [CrY]UltrA's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Berlin
    Posts
    1,377
    Reputation
    49
    Thanks
    97
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by poedeltje View Post


    Read this above, you can run it?
    i dont got it i bought it it wasnt sent :P

  13. #13
    rchayne's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,713
    Reputation
    276
    Thanks
    664
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by [CrY]UltrA View Post
    Few Hours ago i bought an Acer aspire E-531 with Linux on it and i want to know ... can i run CF on this system??

    Ty for your answers
    You have 2 options - Load window's on the hard drive and make it a dual boot system, Or you will need VM software for linux and to install window in that. I'm pretty sure even Mac user's have trouble with playing CF.
    https://www.mpgh.net/forum/443-crossf...m-service.html




    If I farmed for you!
    If I did a fucking awesome job!


  14. #14
    Xkickme's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    2,790
    Reputation
    216
    Thanks
    4,560
    My Mood
    Devilish
    i can't man
     
    THANKS IF I HELP


     

    Buy : farm bot from razvyx he go first trusted member .

    Trade:acc with Gale2008 he trusted member with mm approved.

    I BE MM FOR kennyltam AND Ticher

    Trade:ACC WITH kennyltam REALLY TRUSTED MEMBER +1 VOUCH NO MM

    sell:ACC FORM AccountforSale REALLY AWESOME +1 VOUCH WITHOUT MM

    BUY:ACC FROM Jannat Mahid REALLY TRUSTED +1 VOUCH WITHOUT MM

    BUY:ACC FROM NotAGMGhost X2 AWESOME ONE +1 VOUCH WITHOUT MM IT WAS VERY FAST

    BUY :ACC FROM Extreme_XB REALLY AWESOME +1 VOUCH MM (APPROVED.)

    BUY:ACC FROM |Master of Puppets WITH MM (HUGO BOSS) NICE TRADE +1

    BUY:ACC FROM -blaaze. GOOD TRADE +1 VOUCH FOR HIM .

    BUY:ACC Extoine TRUST MEMBER VOUCH +1 I WENT FIRST

    BUY:ACC Kone. TRUST MEMBER VOUCH +1 I WENT FIRST NICE TRADE

    BUY:ACC Xmen* TRUST MEMBER VOUCH +1 QUICKLY TRADE AND NICE

    BUY:ACC OmarMaged I WENT FIRST TRUSTED VOUCH +1

    GIVE AWAY: MY ACC FREE WITH ALL INFO TO dorinelbegu

     

    NotAGMGhost.

Similar Threads

  1. Can i run multiple combat arms accounts from same computer at the same time?
    By ashaseraph in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2009, 02:11 PM
  2. HELP can't run Combat arms after patch
    By djsebizzle in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 08-22-2008, 06:11 PM
  3. Can't run as Administrator
    By bartjr in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 08-12-2008, 09:27 PM
  4. Why can i run Elitevision
    By GoBxHiTz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2008, 12:56 PM
  5. can i run assassians creed?
    By 123456789987654321 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2008, 09:09 AM