Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Vtrinh93's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    983
    Reputation
    45
    Thanks
    160
    My Mood
    Stressed

    Weapons in Dock tdm WTF?

    So anyone know how to do this bug??

  2. #2
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,705
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,741
    My Mood
    Amused
    "weapons in dock tdm"

    Could you point out the bug?
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    now if the suggestion was made we would probably support it, but since you're a cocksucker and this is a QQ thread, we won't

  3. #3
    Maxedout's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Westeros
    Posts
    4,507
    Reputation
    755
    Thanks
    1,291
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Blake View Post
    "weapons in dock tdm"

    Could you point out the bug?
    Dock TDM is knife only by default lol.

  4. #4
    Lightseer's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    651
    Reputation
    264
    Thanks
    61
    0_0

    I'D LOVE TO TRY THIS. RAghsduijkfcjnmauidsjv;
    honestly

  5. #5
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,705
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,741
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Maxedout View Post


    Dock TDM is knife only by default lol.
    I've seen videos and what not on youtube of people using a knife but in the screenshot he has an awp and other people are using weapons, I didn't know if it had the option to change it to knife only ,snipers,all. I was little confused, that's why I didn't understand the "glitch/bug".
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    now if the suggestion was made we would probably support it, but since you're a cocksucker and this is a QQ thread, we won't

  6. #6
    Maxedout's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Westeros
    Posts
    4,507
    Reputation
    755
    Thanks
    1,291
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Blake View Post


    I've seen videos and what not on youtube of people using a knife but in the screenshot he has an awp and other people are using weapons, I didn't know if it had the option to change it to knife only ,snipers,all. I was little confused, that's why I didn't understand the "glitch/bug".
    Nah you can't change it to any different modes, it's knife only. Dunno what that bug is tho.

  7. The Following User Says Thank You to Maxedout For This Useful Post:

    Blake (08-20-2013)

  8. #7
    Vtrinh93's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    983
    Reputation
    45
    Thanks
    160
    My Mood
    Stressed
    There's no option to put guns, so that's why I'm figuring out how to do it.
    Quote Originally Posted by Blake View Post


    I've seen videos and what not on youtube of people using a knife but in the screenshot he has an awp and other people are using weapons, I didn't know if it had the option to change it to knife only ,snipers,all. I was little confused, that's why I didn't understand the "glitch/bug".

  9. #8
    Blake's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Aruncuno#1Fakeassnigga
    Posts
    7,705
    Reputation
    1428
    Thanks
    1,741
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Vtrinh93 View Post
    There's no option to put guns, so that's why I'm figuring out how to do it.
    My advice to you is, the next time you see it , ask the person how to do it.

    I've never seen or heard of the glitch before. I even googled it to try and find you an answer, no luck. /
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    now if the suggestion was made we would probably support it, but since you're a cocksucker and this is a QQ thread, we won't

  10. #9
    Vtrinh93's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    983
    Reputation
    45
    Thanks
    160
    My Mood
    Stressed
    I'm guessing because the room was set to random, but idk. And I didn't ask because Chris rushed me in there lol
    Quote Originally Posted by Blake View Post


    My advice to you is, the next time you see it , ask the person how to do it.

    I've never seen or heard of the glitch before. I even googled it to try and find you an answer, no luck. /

  11. #10
    rchayne's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,713
    Reputation
    276
    Thanks
    664
    My Mood
    Psychedelic
    I haven't heard of guns in a melee game, But there was a hack getting about where you could change to whatever weapon you want at any time you want. Even after firing it. Might have something to do with it =) That was around 10 months ago.
    https://www.mpgh.net/forum/443-crossf...m-service.html




    If I farmed for you!
    If I did a fucking awesome job!


  12. #11
    BurningAshes's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    In ma house
    Posts
    3,087
    Reputation
    121
    Thanks
    310
    My Mood
    Breezy
    Probably a hack...


  13. #12
    alaska321's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Look behind you ;)
    Posts
    797
    Reputation
    14
    Thanks
    244
    My Mood
    Sleepy
    You could try the old ghost mode bug





  14. #13
    Barstarzz's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    3,351
    Reputation
    174
    Thanks
    782
    My Mood
    Amused
    I have to try that

  15. #14
    BBgunz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    ⇧ NinjaAsylum ⇧
    Posts
    1,921
    Reputation
    72
    Thanks
    475
    My Mood
    Cold
    Nice glitch...imagine shooting them! shooting ducks! haha
    <--------------


    What is a "free" gift ? Aren't all gifts free?




  16. #15
    Artak's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    new york
    Posts
    893
    Reputation
    35
    Thanks
    94
    I didnt get the bug lol

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. WTF 2x R215s 1x R100 on EU1 and 1x R100 on EU2 with alot of permanent weapons
    By JustAnotherGuy in forum All Points Bulletin Reloaded Sell Selling / Trading / Buying
    Replies: 5
    Last Post: 11-02-2012, 09:52 PM
  2. Perm Weapon through Dog Tag exchange (WTF?)
    By iNeedHax* in forum Crossfire Video Sharing
    Replies: 16
    Last Post: 07-08-2012, 09:39 PM
  3. WTF,i got a bug.i got all weapons!!! and the damage
    By jannu1515 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 06-27-2009, 09:46 AM
  4. WTF happened to klingons?
    By asshaticus in forum SCI-FI
    Replies: 16
    Last Post: 01-26-2006, 06:15 PM
  5. Two more weapons in Warrock
    By Zededarian in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2006, 01:54 PM