Thread: Farming..

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132

    Farming..

    So I have some money to buy PC parts so that I can start farming, but I have to make a decision.

    My current PC specs are:

    AMD Phenom II x4 955 @ 3.2GHZ
    4GB DDR3 Ram

    I can either buy 16GB Ram, or buy an AMD FX 8350, what one is the better way to go? I want to run as many VM's as possible, so should I buy more memory? Or the better CPU? Does anyone own my current CPU? Can it run cows? If so, does anyone know how many?

  2. #2
    MoneyBanks96's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    730
    Reputation
    13
    Thanks
    72
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by InSane-sKilz View Post
    So I have some money to buy PC parts so that I can start farming, but I have to make a decision.

    My current PC specs are:

    AMD Phenom II x4 955 @ 3.2GHZ
    4GB DDR3 Ram

    I can either buy 16GB Ram, or buy an AMD FX 8350, what one is the better way to go? I want to run as many VM's as possible, so should I buy more memory? Or the better CPU? Does anyone own my current CPU? Can it run cows? If so, does anyone know how many?
    16 gb ram.

  3. #3
    chen5298's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    951
    Reputation
    36
    Thanks
    160
    My Mood
    Asleep
    Get ram. You will probably be able to open up a few more

  4. #4
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    How many cows will I be able to run with 16GB Ram and the 955 CPU?

    ---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

    Can anyone help me?

  5. #5
    MoneyBanks96's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    730
    Reputation
    13
    Thanks
    72
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by InSane-sKilz View Post
    How many cows will I be able to run with 16GB Ram and the 955 CPU?

    ---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

    Can anyone help me?
    1 v 6 - 4gb to original windows and 2gb for each vmware.

  6. #6
    VindictusK's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    432
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    My Mood
    Fine
    Ram I have a beast ass 4k PC and Since I kind of skimped on the RAM and only have 8GB I can only run like 5 VMwares tops

  7. #7
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    Thanks for the help guys, is this RAM good enough? https://www.gskill.com/en/product/f3-10600cl9d-16gbnt-

  8. #8
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    GTA Section
    Posts
    2,696
    Reputation
    348
    Thanks
    2,656
    My Mood
    Devilish
    What do people buy a CPU that's not from intel?

    Intel makes the best CPU's I don't ever recommend getting any other CPU's.

    And for all the people that are saying get RAM, RAM isn't the only thing handling multiclients.. It's also the CPU.

    TBH, if you want a good experience, buy an Intel Core i7 + 16GB rip jaws.




    WARNING: Skype name is "fastifan" without live, dots, or any other characters. If you are to contact me on Skype for transactions, confirm you're talking to me on MPGH first.




    MPGH HISTORY:

    Registered Since 4-23-2013
    Editor 09-04-2013 - unknown
    Minion 10-22-2013 - 1-18-2014
    Donator 12-31-2014 - present
    Premium Seller 12-31-2016 - present
    Minion 03-15-2017 - present



  9. #9
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    I can't afford an i7, thats why I went AMD in the first place, and I will be upgrading to an 8 core AMD CPU in the future, because my current one can run 1v6 with 16GB RAM, at least that's what everyone is saying..

    ---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

    Anyone know if that RAM is good enough?

  10. #10
    john.r's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    The Trap
    Posts
    377
    Reputation
    62
    Thanks
    26
    @rchayne .

  11. #11
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    I already asked him, I just wanna know if anyone has the same CPU and knows how many cows it can run..

  12. #12
    rchayne's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,713
    Reputation
    276
    Thanks
    664
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Kenshin13 Jr View Post
    What do people buy a CPU that's not from intel?

    Intel makes the best CPU's I don't ever recommend getting any other CPU's.

    And for all the people that are saying get RAM, RAM isn't the only thing handling multiclients.. It's also the CPU.

    TBH, if you want a good experience, buy an Intel Core i7 + 16GB rip jaws.
    I have an i7 and a Phenom. I'd still go AMD every time. For the fact that I can set up 2 computer's for the price of one intel and it still has the same specs. Intel do make the best CPU's, but who really uses their CPU at it's full potential that often to justify the extra cost.

    ---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

    Quote Originally Posted by InSane-sKilz View Post
    I already asked him, I just wanna know if anyone has the same CPU and knows how many cows it can run..
    You know there's probably only 30-50 people in CF who can actually run cows. There's probably only 5 here and as far as I know they all run i7's
    Last edited by rchayne; 08-24-2013 at 10:43 PM.
    https://www.mpgh.net/forum/443-crossf...m-service.html




    If I farmed for you!
    If I did a fucking awesome job!


  13. #13
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    Yeah I know lol, I'm poor. I hope it will be able to run cows, your's seemed to run them fine?

  14. #14
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    GTA Section
    Posts
    2,696
    Reputation
    348
    Thanks
    2,656
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by rchayne View Post
    I have an i7 and a Phenom. I'd still go AMD every time. For the fact that I can set up 2 computer's for the price of one intel and it still has the same specs. Intel do make the best CPU's, but who really uses their CPU at it's full potential that often to justify the extra cost.

    ---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------



    You know there's probably only 30-50 people in CF who can actually run cows. There's probably only 5 here and as far as I know they all run i7's
    Extra cost because they last longer, not burn within 2-3 years. Lol.




    WARNING: Skype name is "fastifan" without live, dots, or any other characters. If you are to contact me on Skype for transactions, confirm you're talking to me on MPGH first.




    MPGH HISTORY:

    Registered Since 4-23-2013
    Editor 09-04-2013 - unknown
    Minion 10-22-2013 - 1-18-2014
    Donator 12-31-2014 - present
    Premium Seller 12-31-2016 - present
    Minion 03-15-2017 - present



  15. #15
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    Yeah AMD CPU's run really hot..

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. How to farm pls help
    By taker65432 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 09-28-2009, 04:10 PM
  2. Question about macro/bot for farming
    By acfan in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 08-16-2009, 09:51 AM
  3. FARMING
    By yhyhyugi in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 07-07-2009, 07:43 PM
  4. EXP FARMING YAY
    By fatalpoison in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 01-19-2009, 11:52 AM
  5. EXP Farming
    By chaoshacks16 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 01-17-2009, 08:09 PM