Thread: virtual machine

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
  1. #16
    zhup0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Europe
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    well all about u guys saying i need a bypass where i get one? and my specs are enough to run double crossfires: intel pentium b960 2,2 ghz .. 8gb ram 1600mhz
    intel graphics 1,3gb

  2. #17
    Josh's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    In the streets. No hobo.
    Posts
    6,396
    Reputation
    977
    Thanks
    1,009
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by zhup0001 View Post
    well all about u guys saying i need a bypass where i get one? and my specs are enough to run double crossfires: intel pentium b960 2,2 ghz .. 8gb ram 1600mhz
    intel graphics 1,3gb
    I know a couple of guys that have bypasses, but I don't believe they're willing to sell it. :/

     
    Official Middleman since: 30 January 2014
    Minion since: 3 May 2014
    Editor since: 13 May 2014
    Marine since: 10 November 1775

    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    I apologize to anyone who I have called autistic, for this is the most autistic thing I have ever seen. Thanks gbot.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    You're the cancer of the marketplace. Someone vouch for me. +1


  3. #18
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    Quote Originally Posted by InSane-Skillz View Post
    You need a bypass
    Great original name there.

  4. #19
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    Quote Originally Posted by zhup0001 View Post
    well all about u guys saying i need a bypass where i get one? and my specs are enough to run double crossfires: intel pentium b960 2,2 ghz .. 8gb ram 1600mhz
    intel graphics 1,3gb
    Your PC is a hunk of shit you won't even be able to run 2 cows ;D get a better CPU and more RAM

  5. #20
    Cheese156764's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Check your sectors.
    Posts
    407
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by InSane-sKilz View Post
    Great original name there.
    you have an impersonator
    With empty hands we come; empty handed we go.
    ~

    Strict contact: grimmreaper_mpgh@live.com

  6. #21
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    Quote Originally Posted by Cheese156764 View Post
    you have an impersonator
    How much you want a bet he will scam and some noob will blame it on me -_-

  7. #22
    zhup0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Europe
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    -.- rlly ? i can run batham arkham city minecraft crossfire and many other clients dont need to be lowest to run smoothly ^^
    man think im 14 and ure ? and yes i can run crossfire doubles with maximum and smoothly

  8. #23
    zhup0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Europe
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    ^^ i have a good account with :m4a1-royal dragon,m4a1-sakura,dual d.e valentines,brass knuckes,m14-ebr,xmas,m4a1-x-h,xmas,m4a1-x-h,m60-adv,sl,aug,ak47,xm1014-a,m4a1,anaconda,3x d.e,awm ^^

  9. #24
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    Quote Originally Posted by zhup0001 View Post
    -.- rlly ? i can run batham arkham city minecraft crossfire and many other clients dont need to be lowest to run smoothly ^^
    man think im 14 and ure ? and yes i can run crossfire doubles with maximum and smoothly
    OK then if you say so go do it instead of asking us?

  10. #25
    zhup0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Europe
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    im just asking how not the greatest computer god here

  11. #26
    LeagueEpics's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    go get a bypass from the internet or buy one.

  12. #27
    Insane.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,263
    Reputation
    22
    Thanks
    132
    Quote Originally Posted by zhup0001 View Post
    im just asking how not the greatest computer god here
    I know how to set it up. Add me on skype @ crossfire-farmer and we can talk.

  13. #28
    andiasliwa's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    City
    Posts
    1,880
    Reputation
    73
    Thanks
    510
    My Mood
    Amazed
    Its also patched!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Does CF work on Virtual Machine?
    By -Devil- in forum CrossFire Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 06-30-2010, 04:12 AM
  2. Virtual Machine
    By Toxin in forum CrossFire Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2010, 08:14 AM
  3. Java Virtual Machine
    By WhY_So_SeRiOuZ in forum Hardware & Software Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2010, 06:10 PM
  4. Where is Virtual Pc virtual machine config settings?
    By Mlkellinas in forum CrossFire Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 03-22-2010, 10:42 AM
  5. Where is Virtual Pc virtual machine config settings?
    By Mlkellinas in forum CrossFire Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 03-22-2010, 09:47 AM