Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Derail's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Hm,let me see.....
    Posts
    5,262
    Reputation
    360
    Thanks
    1,125
    My Mood
    Sleepy

    Size of game screen

    ok for some reason my crossfire screen shrunk to this

    anybody kno how to get it fullscreen again?

  2. #2
    yellowblob4's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    Canada
    Posts
    207
    Reputation
    11
    Thanks
    110
    Settings( the third box on the top right) and click the box that says full screen.
    ☻/
    /▌
    //

    *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*
    Thats right. I'm superman biatch

  3. #3
    Derail's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Hm,let me see.....
    Posts
    5,262
    Reputation
    360
    Thanks
    1,125
    My Mood
    Sleepy
    thats checked
    the thing is when i start crossfire it makes my whole screen smaller
    i have to put resolution at 1600/900 again when i start crossfire
    but it doesnt effect crossfire itself
    Last edited by Derail; 04-14-2010 at 07:05 PM.

  4. #4
    Swiftdude's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Illinois.
    Posts
    12,572
    Reputation
    1130
    Thanks
    2,984
    My Mood
    Cynical
    check the resolution of your computer.
    Still love you Giggletron


  5. #5
    Derail's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Hm,let me see.....
    Posts
    5,262
    Reputation
    360
    Thanks
    1,125
    My Mood
    Sleepy
    its on max but weirdly when i enter a game it goes back to fullscreen

  6. #6
    ndmbbl3's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    If online, in front of a computer. If offline, elsewhere.
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Tired
    A) nice wallpaper, lulz
    B) Try seting your resolution on your PC to 1200 x 800, my Crossfire was doing that the other day too but it was fixed when i set my resolution to 1200x800 on my PC and 1024x768 in Crossfire

    XD
    Yay! Yay!

    Press Thanks if i helped you!


    Thanks to zhillz for the sig!

    Quote Originally Posted by coolsidharth View Post
    luck is the tip given by god

  7. #7
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,560
    Reputation
    127
    Thanks
    5,930
    My Mood
    Happy
    Whats your compatibility mode on cf?
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  8. #8
    Time's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,048
    Reputation
    2051
    Thanks
    2,894
    My Mood
    Mellow
    Love to background lol
    Check the full screen thingy in cf and check ur resolution.


    My private army.
    Steam : Jesus Puncher


    "For he is all knowing, stand together and rise with him and accept the lord as your almighty wingman"
    - Genesis 4:20
    Gifts:
    ..........


  9. #9
    greathamza's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    with daves mom
    Posts
    5,607
    Reputation
    14
    Thanks
    505
    My Mood
    Asleep
    put resolution to 1000 (something) x 700 (something)
    everybody lies


  10. #10
    scar-l's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    484
    Reputation
    11
    Thanks
    43
    800x600 4:3
    1024x768 4:3
    1280x800 16:10
    1440x900 16:10

    your NATIVE res is 1600x900 16:9

    cause crossfire is GAY it des not support this kinda res...
    so you can cahnge to 1440x900 and play @fullscreen but its not the correct aspect ratio

    go and flame CF devvs 4 this gay shit -.-

    not THAT hard to let a game have all common resolutions....

  11. #11
    Time's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,048
    Reputation
    2051
    Thanks
    2,894
    My Mood
    Mellow
    Does it work now?


    My private army.
    Steam : Jesus Puncher


    "For he is all knowing, stand together and rise with him and accept the lord as your almighty wingman"
    - Genesis 4:20
    Gifts:
    ..........


  12. #12
    Evan's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Narnia
    Posts
    3,191
    Reputation
    31
    Thanks
    242
    My Mood
    Yeehaw
    i have the same prob i switched to win7 and my screen was full (when i was owning noobs in CF) but when i switched to win7 it went to the middle and the sides are black how do i fix that prob

Similar Threads

  1. Error after start game screen
    By devildragon5 in forum Piercing Blow Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 02-26-2011, 03:37 PM
  2. [Release] Increase FPS +Clearer Gaming screen+reduce Lag !
    By Harmony♫ in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 39
    Last Post: 02-11-2011, 09:38 PM
  3. In Game Screen Shots
    By Grim in forum MapleStory Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-08-2010, 07:06 PM
  4. random game load screen
    By Gourav2122 in forum Art & Graphic Design
    Replies: 5
    Last Post: 04-01-2008, 08:07 PM
  5. whit screen appear when i go in game....
    By DeathMaker in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 05-27-2007, 11:29 AM