Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    hoodgreg's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    Farming with VMWare

    pls help me i need the code for farming with vmware pls help

  2. #2
    Specttre's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    257
    Reputation
    11
    Thanks
    269
    you mean you need a serial number for VMWare Workstation

  3. #3
    Ritzyl's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    How much ram do you need for that?, I have 2GB. Don't have my monster desktop around. =))

  4. #4
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    570
    Give me the link to the thing you're on abut and I'll see what you need
    I'm back.

  5. #5
    Toxin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    female
    Location
    Somewhere about there.
    Posts
    16,283
    Reputation
    2285
    Thanks
    2,863
    Moved to help section.

Similar Threads

  1. how to farm with only 1 pc
    By thewisedumbguy9 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 12-28-2009, 12:52 PM
  2. [Help] farming with virualbox
    By thewisedumbguy9 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 12-27-2009, 07:04 PM
  3. [Tutorial] farming with only one pc without virtualbox
    By thewisedumbguy9 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 12-27-2009, 12:51 PM
  4. [Discussion] Farming with ACtool
    By Lollekes in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 12-08-2009, 11:05 AM
  5. [Request] I Need Someone to farm with
    By Cola-97 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 10-09-2009, 03:22 PM