Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    [M]pgh [D]agger's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    nowhere
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Blah

    Wink when i do glitch i get an error!!!

    When i do glitch i get client error 24_2
    what should i do?

  2. #2
    ReZaJwZ's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Somewere
    Posts
    1,308
    Reputation
    14
    Thanks
    866
    My Mood
    Aggressive
    You mean the corner glitch ? there are so many glitches net time say witch glitch u mean.

  3. #3
    [M]pgh [D]agger's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    nowhere
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by ReZaJwZ View Post
    You mean the corner glitch ? there are so many glitches net time say witch glitch u mean.
    yes i meant by corner glitch
    i only know that one.

  4. #4
    2blake's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    North BAy
    Posts
    195
    Reputation
    7
    Thanks
    31
    My Mood
    Sneaky
    Which generation corner glitch are u doing o.O

  5. #5
    syberpro's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    434
    Reputation
    12
    Thanks
    222
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by 2blake View Post
    Which generation corner glitch are u doing o.O
    lol ?

    Btw it cause its patched... try somewhere else also do box glitch cuz most floor and all those wont work ( using the corner glitch )

  6. #6
    Time's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,048
    Reputation
    2051
    Thanks
    2,894
    My Mood
    Mellow
    /Moved
    Its patched try it in other maps.
    /Closed .


    My private army.
    Steam : Jesus Puncher


    "For he is all knowing, stand together and rise with him and accept the lord as your almighty wingman"
    - Genesis 4:20
    Gifts:
    ..........


Similar Threads

  1. Anyone get this error when going to z8 website?
    By IKickCats in forum CrossFire Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 10-10-2010, 11:04 AM
  2. [Help] Please i get this error on CF JAPAN When i try to log in D:
    By kickface2 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 02-01-2010, 12:30 PM
  3. when i start combat arms i get an error
    By jerry123456 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2009, 10:33 PM
  4. Get this error when making an injectorr..
    By ac1d_buRn in forum Visual Basic Programming
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2009, 01:58 AM
  5. When I Connect I Get An Error
    By ktalin91 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2007, 08:11 PM