Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    t4rg3t's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Aggressive

    Question run crossfire on macintosh[SOLVED]

    can i run crossfire on machintosh (apple)?








  2. #2
    Derail's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Hm,let me see.....
    Posts
    5,262
    Reputation
    360
    Thanks
    1,125
    My Mood
    Sleepy
    Post in the right section,please.

    ~~Moved~~

  3. #3
    [D]rUg's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    umm... why wouldnt it ? of course you can make sure you have directx and a good graphics card press thanks

    DERAIL TO THE RESUE
    Last edited by [D]rUg; 07-26-2010 at 07:38 AM.

  4. #4
    Centurio-X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Innocent
    if that what that asshole and spammer (@up) said won't work try virtual box (or virtual machine - I don't remember)

  5. #5
    [D]rUg's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    if you use virtual machine you have to get a code thingy to make it work on a VM without it CF wont work

  6. #6
    Derail's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Hm,let me see.....
    Posts
    5,262
    Reputation
    360
    Thanks
    1,125
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Centurio-X View Post
    if that what that asshole and spammer (@up) said won't work try virtual box (or virtual machine - I don't remember)
    Keep ur flaming to urself.

  7. #7
    Centurio-X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by Derail View Post


    Keep ur flaming to urself.
    Check his posts, then write

    and also do not offtop

    and btw. forums are not "basing" on post count and post boosting

  8. #8
    Jigsaw's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Moon
    Posts
    23,220
    Reputation
    852
    Thanks
    2,089
    Try use VirtualBox.
    DEHUMANIZE YOURSELF
    AND FACE TO BLOODSHED

  9. #9
    Centurio-X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by Arthur. View Post
    Try use VirtualBox.
    READ ALL POSTS BEFORE POSTING

  10. #10
    tdct's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    1,461
    Reputation
    105
    Thanks
    391
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by [D]rUg View Post
    if you use virtual machine you have to get a code thingy to make it work on a VM without it CF wont work
    Your a bit wrong, I ran cf on my mac book pro, via a virtual machine (Parallels) for over year, and i needed no plugins, or anything of the sort, just a legit copy of windows

  11. #11
    Derail's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Hm,let me see.....
    Posts
    5,262
    Reputation
    360
    Thanks
    1,125
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Centurio-X View Post
    Check his posts, then write

    and also do not offtop

    and btw. forums are not "basing" on post count and post boosting
    I was giving u a warning.
    Second,there was nothing wrong with his post.And frankly,I don't give a fuck about my post count.
    And since everybody says it will

    Question answered.
    ~~Closed~~

Similar Threads

  1. [Solved] Cant Run Crossfire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    By sgaughn892 in forum CrossFire Help
    Replies: 8
    Last Post: 09-15-2011, 03:44 PM
  2. Fail to run crossfire[SOLVED]
    By Aqdarkalex in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-11-2010, 02:23 PM
  3. Run Crossfire In High Priority
    By serpentine in forum CrossFire Discussions
    Replies: 55
    Last Post: 04-21-2010, 10:48 PM
  4. How to run CrossFire twice on 1 computer??
    By CiXable in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 02-14-2010, 06:19 AM
  5. [Tutorial] How To Run Crossfire Smoother
    By Šė§pЯĩŤ in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 09-28-2009, 11:33 AM