Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Markus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    5,141
    Reputation
    101
    Thanks
    593
    My Mood
    Daring

    Can ubuntu 10.4 run cf

    So i have a crappy old comp and my homies recomend me ubuntu , so i wonder can i run crossfire on ubuntu maximus 10.4 .
    I dont know in what topic to put this thread :P , sorry if wrong topic .I have a xp at the moment

  2. #2
    InHuman's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    somewhere with alot of girls
    Posts
    10,684
    Reputation
    655
    Thanks
    1,809
    My Mood
    Stressed
    naw it cant
    i tried

  3. #3
    Markus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    5,141
    Reputation
    101
    Thanks
    593
    My Mood
    Daring
    screw ubuntu then

  4. #4
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,925
    Reputation
    2548
    Thanks
    4,220
    My Mood
    Fine
    Well, PC specs?

  5. #5
    ClamPie's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    957
    Reputation
    11
    Thanks
    117
    My Mood
    Aggressive
    I heard it COULD run windows in a VMWare type program well, BUT you need a good computer...

    You might as well Dual-boot.


    Quote Originally Posted by JohnKun View Post
    fucking noobs these days need to use their brain.exe. for vista users, run as admin.
    Clampie's UGC/Karma Koin Cardshop on indefinite hold...

  6. #6
    Markus's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    5,141
    Reputation
    101
    Thanks
    593
    My Mood
    Daring
    well , when i go home then pc specs, but now cant , i dont remember but i think 64bit ATM something :P with ati radeon 9550 .

    well btw, can you talk in english ? i dont know what dual-boot or VWV-ware is or whatevar
    Last edited by Markus; 07-31-2010 at 04:53 AM.

  7. #7
    Lycanth's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    New York City
    Posts
    3,501
    Reputation
    37
    Thanks
    267
    My Mood
    Breezy
    With this PC u can use XP, if u will turn it to best performance CF will open.

  8. #8
    Jigsaw's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Moon
    Posts
    23,220
    Reputation
    852
    Thanks
    2,089
    Tried use VMware or something like that to Ubuntu?
    DEHUMANIZE YOURSELF
    AND FACE TO BLOODSHED

  9. #9
    ChikenLover's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    East London,E14
    Posts
    2,162
    Reputation
    10
    Thanks
    193
    My Mood
    Breezy
    Use windows 2000 really fast :P
    _________________________








    @

    Add me on xfire:rubzking


    NEW SPEED TEST

    NEW SPEED TEST OH YEAH!
    [/URL]
    YEE FASTER INTERNET SPEED TEST F*CK YEAH
    [/URL]


    RESPECT LIST
    • ReZaJwZ

    • markO1O8

  10. #10
    ClamPie's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    957
    Reputation
    11
    Thanks
    117
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by ChikenLover View Post
    Use windows 2000 really fast :P
    >___>
    Pfft.

    Anyway, who ever said VMWare only runs on WINDOWS...he want's to run it in LINUX...

    Linux has it's own OS 'emulation' programs. WINE (free, but I don't like it...but then again, I had used an older version...they've updated since then.) and a few others (google for them...).


    Quote Originally Posted by JohnKun View Post
    fucking noobs these days need to use their brain.exe. for vista users, run as admin.
    Clampie's UGC/Karma Koin Cardshop on indefinite hold...

  11. #11
    .A.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Sodapoppin's basement ;)
    Posts
    768
    Reputation
    28
    Thanks
    85
    My Mood
    Cynical
    https://help.ubuntu.com/community/Se...Virtualization

    It alows you to run Windows apps on ubuntu
    Need new sig, what a shame .

Similar Threads

  1. I Got a new comp, what can and cant I run?
    By lostedminds in forum General
    Replies: 33
    Last Post: 06-11-2011, 06:26 PM
  2. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-26-2010, 10:59 PM
  3. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 11-05-2010, 10:50 PM
  4. so can Combat Arms still run D3D dlls?
    By xobbfly in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2008, 12:51 AM
  5. can i run assassians creed?
    By 123456789987654321 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2008, 09:09 AM