Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    lonelyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    los angeles
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Psychedelic

    Question [SOLVED] disconnected

    how come with n e i hack i use i get past xtrap i login choose channel but once i select a room i always get this message saying disconected from server its giving me a headache /
    Last edited by Time; 08-06-2010 at 04:41 PM.

  2. The Following User Says Thank You to lonelyhacker For This Useful Post:

    ikkeikke (08-01-2010)

  3. #2
    kartellen112's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    -
    Posts
    468
    Reputation
    10
    Thanks
    40
    My Mood
    Bashful
    thanks me
    and i can make ur hack work.

  4. The Following User Says Thank You to kartellen112 For This Useful Post:

    lonelyhacker (08-03-2010)

  5. #3
    Trevzx6's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    127
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Mellow
    make sure to open you injector after patcher. if using win 7 try, clicking on the loggin window as it loading to make it freeze. then open yur injector as admin and inject. make sure it closes when done. Then it should start up fine. I was having same problem untill i did this. hope it helps

  6. The Following User Says Thank You to Trevzx6 For This Useful Post:

    ikkeikke (08-01-2010)

  7. #4
    Lycanth's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    New York City
    Posts
    3,501
    Reputation
    37
    Thanks
    267
    My Mood
    Breezy
    Tell us waat OS u got? It will help to find some solution for ya.

  8. #5
    ikkeikke's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by Trevzx6 View Post
    make sure to open you injector after patcher. if using win 7 try, clicking on the loggin window as it loading to make it freeze. then open yur injector as admin and inject. make sure it closes when done. Then it should start up fine. I was having same problem untill i did this. hope it helps
    TY for the solution, i also run on Windows 7. Let's see if i understand it good: first i start CF, in the logging screen is inject the .dll, then i loggin and play with my hack. Is that correct? I dont understand the "freezing" part... Do you mean that when the white letters (Initializing character etc...)?

  9. #6
    Soljah009's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    me 2

    Hey guys i have this same problem and was about to make a thread about it..
    Keep gettin Disconntected when im using any hack..
    Sometimes it randomly doesnt disconnect, but like most of the time it does..
    im using Windows 7 too, and i use a router, but I did all the Plug Universal thing, DMZ, everything, and still am getting disconnected..Ill see if what Trevzx6 said works and ill edit here

    K so i did what u said, manually injected at login screen, and stil got Disconnected after a while GRRR :@@
    Last edited by Soljah009; 08-02-2010 at 03:31 AM.

  10. #7
    Trevzx6's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    127
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Mellow
    Yes after game watcher when its loading the textures and what not inject it then, sometime I have to click on the cf screen a couple times to make it go into not responding mode. Itll ask what you want the program to do(close, wait, etc). just leave it. Open your injector as admin and inject. If using the blood hack make sure to press ok on the pop so it can load in. Then on the CF window choose wait for program to respond, give it a minute and it should work. Sometimes I have to make it freeze to work others I can just inject while its loading textures. Always make sure it is set to close after inection tho. Hope this helps

  11. #8
    lonelyhacker's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    los angeles
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Psychedelic
    im using 32 bit

  12. #9
    Shane's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    College
    Posts
    18,813
    Reputation
    2447
    Thanks
    2,053
    My Mood
    Yeehaw
    well even if u dont use hacks it still gets the same error.
    i have had this problem not using hacks
    z8 is currently fixing that problem in this upcoming patch if u have read in the forums




    Crossfire Minion: 28 October 2010
    Official Middleman: 20 September 2012
    Trusted Member: 15 February 2013
    Official Middleman: 11 April 2013
    Official Middleman: 10 January 2015
    ---------------------------------------------------
    Global Moderator: 25 December 2012
    Head Administrator: 21 March 2013

     


    ARUNFORCE AND DAVE84311 GAY FOR EACH OTHER



  13. #10
    kartellen112's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    -
    Posts
    468
    Reputation
    10
    Thanks
    40
    My Mood
    Bashful
    non hack work anymore for win 7,32,64 bits

  14. #11
    Time's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,048
    Reputation
    2051
    Thanks
    2,892
    My Mood
    Mellow


    My private army.
    Steam : Jesus Puncher


    "For he is all knowing, stand together and rise with him and accept the lord as your almighty wingman"
    - Genesis 4:20
    Gifts:
    ..........


Similar Threads

  1. How to solve Disconnect Due to Incorrect Map Info/Hack Tool Detected
    By OverDrivejt in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 33
    Last Post: 11-11-2010, 05:47 AM
  2. [SOLVED] Disconnect from server
    By andreayeah97 in forum CrossFire Help
    Replies: 11
    Last Post: 10-26-2010, 02:59 PM
  3. Replies: 28
    Last Post: 10-11-2010, 08:31 PM
  4. [SOLVED] DISCONNECT FROM HACK
    By chaowenzheng123 in forum CrossFire Help
    Replies: 13
    Last Post: 09-08-2010, 05:48 PM
  5. [SOLVED] Disconnected from Server/ incorrect map info
    By henky21 in forum CrossFire Help
    Replies: 12
    Last Post: 09-01-2010, 07:50 AM