Thread: help me please.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    killajoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    lol wat cna i do?
    lol

  2. #17
    canon45's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    iuiouiuiu
    Posts
    189
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Yeehaw
    1. Look in modem ports is there are signal where is cable switched. If dont have signal 1 modem is gone.
    2. On the modem is 2 ports. Use 1 cable and put 1 end in 1 port and another in 2. If both lamps lights then your modem is ok
    3. Start-settings-network connections-right click local area network-properties-internet protocol-properties-obtain an IP adress automatically or call admin for appropriate IP settings
    4. Same happens to me and works

  3. #18
    Time's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,048
    Reputation
    2051
    Thanks
    2,892
    My Mood
    Mellow
    Yep great bump,
    /Closed.


    My private army.
    Steam : Jesus Puncher


    "For he is all knowing, stand together and rise with him and accept the lord as your almighty wingman"
    - Genesis 4:20
    Gifts:
    ..........


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Help Request] Help me please
    By gui123gui5 in forum CrossFire Help
    Replies: 12
    Last Post: 07-01-2011, 11:58 AM
  2. [Help Request] help me please
    By taotao in forum Vindictus Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-29-2011, 11:24 PM
  3. [Help Request] Help me please.
    By josias008 in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2011, 05:19 AM
  4. [Help Request] Help me please
    By lazhras in forum Vindictus Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-31-2011, 02:57 PM
  5. [Help Request] HELP ME PLEASE- Disable team Axis
    By darkorlegend in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-18-2011, 01:02 AM