Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    killinsight's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Aggressive

    Got the same problem :/

    Alright so i know there are alot of posts about this but i got the problem to so here it goes :P

    So i was using Finject and it worked fine... Then i got a virus from a dif hack.

    This led to me fully restoring my computer because i couldnt do a normal restore... so anyway i restored it and had to download winrar, crossfire, hacks, Finject, and many others.

    Crossfire updated and then i got that same hack i had before and Ran Finject as admin selected close on inject and auto inject put in crossfire.exe and put my hack for what to inject, i saved the setting and then i started up crossfire

    Everything works fine it says its inject everything but no menu pops up

    I thought maybe it would still work well no it doesnt so i dont know what is going on cuz i do that everytime i go on crossfire so if anyone knows could you tell me?

    I am vista 32bit

  2. #2
    Jigsaw's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Moon
    Posts
    23,220
    Reputation
    852
    Thanks
    2,089
    Check for virus again, complete scan your computer, if this don't work format this.
    DEHUMANIZE YOURSELF
    AND FACE TO BLOODSHED

  3. #3
    Lycanth's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    New York City
    Posts
    3,501
    Reputation
    37
    Thanks
    267
    My Mood
    Breezy
    How did u restore it? By Format disc with virus or restoring program?

    If yes, u should download again framework/sp/newest drivers and directx.

  4. #4
    killinsight's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Lycanth View Post
    How did u restore it? By Format disc with virus or restoring program?

    If yes, u should download again framework/sp/newest drivers and directx.

    Yes i restored like that and i downloaded the framework and other stuff you said still nothin anymore ideas?

  5. #5
    Lycanth's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    New York City
    Posts
    3,501
    Reputation
    37
    Thanks
    267
    My Mood
    Breezy
    Did u run it as admin?

    Tried turning off anti-virus and firewall?

  6. #6
    Streetplayer's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,664
    Reputation
    10
    Thanks
    316
    My Mood
    Psychedelic
    u restore..but can still be blocked
    and next time when u download file from mpgh..when your AV block any of those..
    just put "ignore" or "always ignore"..cause it's safe

    I HELPED YOU...PRESS THANKS





  7. The Following User Says Thank You to Streetplayer For This Useful Post:

    deathtrap (08-25-2010)

  8. #7
    killinsight's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Aggressive
    Ok everything u guys told me to do i did i dont understand why it doesnt work because it worked every other time but now :/

Similar Threads

  1. I have the same problem with all Hacks!
    By adry1style in forum WarRock Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 11-28-2010, 04:50 AM
  2. God... Anyone Else Got The Same Problem?
    By jopika in forum CrossFire Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2010, 08:36 AM
  3. [Help] any1 having the same problem?
    By 095272002 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 12-30-2009, 08:16 PM
  4. Is anyone else having the same problem?
    By ericrud in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-26-2009, 11:54 AM
  5. I finally got the BYPASS to work woooot except 1 problem....
    By beteasta3 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 07-13-2009, 02:09 AM