Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Fmxz's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    In a hause :l
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed

    [SOLVED] error when opening over cf4 crossfire

    when i open the hack and put crossfire this error appear

  2. #2
    EviL_WaLdO's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    The City Of Angeles, California
    Posts
    2,617
    Reputation
    121
    Thanks
    306
    My Mood
    Stressed
    update your Framework Download .NET Framework Latest is 4.
    Try a different Injector.
    Whats your Computer Operating System.
    Is The Hack Patched? try a Different One.
    All answers that can result in your problem.

  3. #3
    Lycanth's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    New York City
    Posts
    3,501
    Reputation
    37
    Thanks
    267
    My Mood
    Breezy
    U need to download latest Framework.

    Closing.

Similar Threads

  1. [Solved]Error when starting ascension
    By lolbie in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 12
    Last Post: 04-05-2011, 06:23 AM
  2. [SOLVED]Crossfire error when injecting a hack i made?
    By Nubzgetkillz in forum CrossFire Help
    Replies: 14
    Last Post: 09-28-2010, 03:47 PM
  3. [SOLVED] Side-by-Side Error When Opening Hacks
    By crazorfrazor in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 13
    Last Post: 06-29-2010, 07:29 AM
  4. I keep getting error when opening hack[HELP!!!!!!]
    By Cagamer in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 12-18-2008, 09:19 PM
  5. [Please Help!] MHS Error when Opening Process
    By zorith in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 08-29-2008, 11:25 AM