Thread: need help--

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    limonescemo's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Angelic

    need help--

    how i can open 2 crossfire on one computer???there is same hack???or GLITCH???who can help me???plsplspls

  2. #2
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    you need to download virtual box, it a program that make your computer slip as many time as you want , when I meant split I meant splitting it to how many operating system you want. it require alot of time and alot of lagg if you want to do that I get into detail if you want to continue.

  3. #3
    juano212's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    20
    Thanks
    8
    My Mood
    Psychedelic
    dont know if works on crossfire, but if u install crossfire on two hard disks, maybe u can run them both. try it and tell me. if im wrong tell me

  4. #4
    Evelyn's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    female
    Location
    Land Of The Lost Souls
    Posts
    3,078
    Reputation
    417
    Thanks
    1,255
    My Mood
    Dead
    Adding Onto What Singularity Said, The Full Tutorial Can Be Found Here;

    https://www.mpgh.net/forum/287-crossf...-tutorial.html

  5. #5
    Jigsaw's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Moon
    Posts
    23,220
    Reputation
    852
    Thanks
    2,089
    Yes, just install and use VMWare.
    DEHUMANIZE YOURSELF
    AND FACE TO BLOODSHED

  6. #6
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,925
    Reputation
    2548
    Thanks
    4,220
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by juano212 View Post
    dont know if works on crossfire, but if u install crossfire on two hard disks, maybe u can run them both. try it and tell me. if im wrong tell me
    Won't work.

    Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Yes, just install and use VMWare.
    VirtualBox is free (even open source) and probably easier to set up /

Similar Threads

  1. [Help Request] Need Help
    By shane11 in forum CrossFire Help
    Replies: 49
    Last Post: 05-03-2011, 04:29 AM
  2. [Help Request] Need help finding a Vindictus injector
    By VpChris in forum Vindictus Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2011, 10:51 PM
  3. [Help Request] need help with mod
    By .:MUS1CFR34K:. in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2011, 12:40 PM
  4. [Help Request] I need help~~!!!!
    By c834606877 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2011, 01:12 AM
  5. [Help Request] need help with modding
    By BayBee Alyn in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 09:06 PM