Thread: Xtrap error

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Reichien009's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    female
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Xtrap error



    i just want to know what kind of error is this....

    we have 5 pc units here but only 2 pcs are working.....

    the other 3 have this kind of error....

    I wish someone will help me regarding this problem....

    thnx and more power to MPGH!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. #2
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    6,000
    Reputation
    280
    Thanks
    371
    My Mood
    Dead
    This is a Problem That Happends, When SomeHack or Programm like CheatEngine Is Running.!

    If You Try To Inject a hack and show up this error. That means the hack is patched!

    If Running Programs Such as CheatEngine! Just Close Them..

    Good Luck and Happy Playing!
    Improve and contribute to the LoL section, anything you do could save it.


    __________________________________________________ ____________





  3. #3
    Reichien009's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    female
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    sir! i dont have cheat engine anymore and i dont use any hack.... but still the error continues to show....

    thnx for answering my post....

  4. #4
    Jigsaw's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Moon
    Posts
    23,220
    Reputation
    852
    Thanks
    2,089
    You tried reinstalling or checking these PC for errors?
    DEHUMANIZE YOURSELF
    AND FACE TO BLOODSHED

  5. #5
    Reichien009's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    female
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    all pcs have the same files... but only 2 pcs are working....

  6. #6
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    6,000
    Reputation
    280
    Thanks
    371
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Reichien009 View Post
    all pcs have the same files... but only 2 pcs are working....
    xD Download CCleaner and Adv System Care. If This Dont Work. Just Reinstall CF!
    Improve and contribute to the LoL section, anything you do could save it.


    __________________________________________________ ____________





  7. #7
    Reichien009's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    female
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    i reformat 1 pc unit, but still there is xtrap error....

    hope some can help me....

    thnx

  8. #8
    xawi1234's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bitchy
    Do you download bypass xtrap ??

  9. #9
    heroji's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    933
    Reputation
    39
    Thanks
    1,926
    My Mood
    Paranoid
    Try with my CF Fixxer and run the main client
    A Question is never stupid, only a answer can be stupid.

  10. #10
    Reichien009's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    female
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    not yet.... is there any working bypass???

    tnx for your reply anyway...

  11. #11
    iRamim's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bitchy
    Me too. xTrap creators can die right in front of me, and I would laugh

Similar Threads

  1. Xtrap error
    By Derail in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-07-2010, 07:22 PM
  2. HGWC (xtrap) error
    By stilt002 in forum CrossFire Discussions
    Replies: 23
    Last Post: 03-30-2010, 05:01 PM
  3. ((can any 1 help me igot this xtraP error))
    By tabuzo012 in forum CrossFire Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 03-25-2010, 01:23 AM
  4. crossfire xtrap error Xtrap code_FIELD 01 0400 00000000 706
    By fuma44 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 02-12-2010, 09:02 AM
  5. [Help] Xtrap Error Crossfire
    By woorcold in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 01-19-2010, 04:25 PM