Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    sheri's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Question (SOLVED)WHY THIS MESSAGE COMING ? HELP PLEASE

    HEY GUYS
    I NEED LITTLE HELP
    I UN-INSTALLED CROSSFIRE AND THEN WENT IN PROGRAM FILES AND DELETED Z8GAMES FOLDER..
    THEN RE-INSTALLED CROSSFIRE BUT THIS MESSAGE STILL COMING UP..
    ANY SOLUTION ?
    WHY IS THIS COMING ?
    PLEASE
    THANK YOU



    THESE 2 ERROR SHOWS WHEN I RUN CROSSFIRE

  2. #2
    Shane's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    College
    Posts
    18,813
    Reputation
    2447
    Thanks
    2,053
    My Mood
    Yeehaw
    /moved to help.




    Crossfire Minion: 28 October 2010
    Official Middleman: 20 September 2012
    Trusted Member: 15 February 2013
    Official Middleman: 11 April 2013
    Official Middleman: 10 January 2015
    ---------------------------------------------------
    Global Moderator: 25 December 2012
    Head Administrator: 21 March 2013

     


    ARUNFORCE AND DAVE84311 GAY FOR EACH OTHER



  3. #3
    diekos's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Behiinddd Youu........ Posts: Infinite
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Aggressive
    Wow thats weird... Wait! Is that a NotConnected to internet sign on ur taskbar? Or u use cable? Nvm! Just try to open as admin

  4. #4
    sheri's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yeah
    my internet connectd
    im signd in on crossfire link
    and im every website... signd in aswell
    and m usin mpgh
    but only crossfire which giving error

  5. #5
    Swiftdude's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Illinois.
    Posts
    12,572
    Reputation
    1130
    Thanks
    2,984
    My Mood
    Cynical
    firewall brah
    Still love you Giggletron


  6. #6
    sheri's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    my firewall is switched off

  7. #7
    Swiftdude's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Illinois.
    Posts
    12,572
    Reputation
    1130
    Thanks
    2,984
    My Mood
    Cynical
    make sure again. and make sure its passing through it even though its off.
    Still love you Giggletron


  8. #8
    sheri's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i turnd firewall off and restartd the pc and run crossfire
    same message come
    then i turnd firewall on and restartd the pc and run crossfire
    still showin the error

  9. #9
    neoangel07's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    nowhere
    Posts
    175
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic
    re download crossfire might have missing files?
    and try to run admin.(right click crossfire run administrator)

  10. #10
    godofwrath's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Crappy
    runtime error, please google

    Direct X Runtime

    And download it, that should work.

  11. #11
    xx claws xx's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    299
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Angelic
    direct X. google it. (firewall allow certain programs) its shows in your icon in the picture below your not connected.

  12. #12
    skulhead's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    714
    Reputation
    0
    Thanks
    158
    My Mood
    Cheerful
    Re download it with firewall off and your virus protection off.
    Maybe that will help?

    Or go post this on the crossfire forums on the site.

  13. #13
    Shunnai's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Somewhere over the rainbow
    Posts
    378
    Reputation
    7
    Thanks
    105
    My Mood
    Twisted
    Go to your firewall and allow the game through it. I had that problem for a while and that fixed it.
    Goals Here at MPGH:

    1. 10 Posts
    2. 20 Posts
    3. 50 Posts
    4. 100 Posts
    5. 250 Posts
    6. 500 Posts
    7. 700 Posts
    8. 1,000 Posts

    Please +Rep/thank Me if i helped you in any way.

    Member Since 06•23•2009
    Donator Since 09•12•2012



  14. #14
    sheri's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thnx
    this workd

  15. #15
    desertflame's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Posts: 23847611237
    Posts
    380
    Reputation
    48
    Thanks
    848
    My Mood
    Amused
    this is weird. His internet is on but on the taskbar theres the not connected icon...do what swift suggested.