Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    henky21's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    346
    Reputation
    9
    Thanks
    80
    My Mood
    Pensive

    VMWare not working.

    Hi guy's !

    Do you remember this ?:Official VMWare Farming Tutorial.



    https://www.mpgh.me/forum/287-crossfi...-tutorial.html





    It's called VMware, and used for farming.. but I've done all the steps and it doesn't work.. There is some REZ file missing/eddited..
    Can someone help me with this ?


    EDIT: VMware IS working, but crossfire on it, is not.
    There I get the error:
    File is changed W[2700] L[0] rez/rb001.REZ
    Last edited by henky21; 01-03-2011 at 11:13 AM.

  2. The Following User Says Thank You to henky21 For This Useful Post:

    kristijan78 (01-09-2011)

  3. #2
    Swiftdude's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Illinois.
    Posts
    12,572
    Reputation
    1130
    Thanks
    2,984
    My Mood
    Cynical
    ╪moved to help╪

    shut off the antivirus/firewall and then delete complete then reinstall.
    Still love you Giggletron


  4. #3
    jamie901's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    8
    Thanks
    78
    My Mood
    Angelic
    Duh, obviously this is the wrong section ass clown. You said "Can someone 'help' me with this". Anyhow, I have no idea what to do with vmware so your out of luck til someone else helps you, just play the game normal ffs, with a few hacks on the side if need be. I don't hack or glitch or anything, and I enjoy the game perfectly. /request move to help section.

  5. #4
    henky21's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    346
    Reputation
    9
    Thanks
    80
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by Swiftdude View Post
    ╪moved to help╪

    shut off the antivirus/firewall and then delete complete then reinstall.
    But, VMWare is working, I did everything the tut sais..
    I start up cf, it paches, xtrap and HGW game watcher.. no problems.
    Normaly when you see a black square in the middle of your screen, crossfire is starting up. Now you see a black screen, but you get the error :
    File is changed W[2700] L[0] rez/rb001.REZ

    Quote Originally Posted by jamie901 View Post
    Duh, obviously this is the wrong section ass clown. You said "Can someone 'help' me with this". Anyhow, I have no idea what to do with vmware so your out of luck til someone else helps you, just play the game normal ffs, with a few hacks on the side if need be. I don't hack or glitch or anything, and I enjoy the game perfectly. /request move to help section.
    If you don't know how to help me.. DON'T HELP ME.
    ty

  6. #5
    Implify's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Jigsaw's Pants
    Posts
    8,349
    Reputation
    629
    Thanks
    975
    henky21 whats ur msn?i might need ur help with vmware

  7. #6
    henky21's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    346
    Reputation
    9
    Thanks
    80
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by Xx1337xX View Post
    henky21 whats ur msn?i might need ur help with vmware
    add me on skype, kingnll

  8. #7
    henky21's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    346
    Reputation
    9
    Thanks
    80
    My Mood
    Pensive
    PLEASE HELP ME OMG