Thread: Read:

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    gunhater's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    1234 Awesome St.
    Posts
    343
    Reputation
    11
    Thanks
    21
    My Mood
    Amused

    Cool Read:

    Hi Guys! I need help... Whenever I open reactor and Press Game Start in AVA, AVA doesn't show up.. But when I open task manager it says that AVA is running. I tried deleting the GameGuard folder, running AVA and/or Reactor as Admin, and even running the AVA in the binaries folder but none of them worked. This happened to me before but I could always make it work but today I don't know why it's not working.


    PS : I'm using Win7 Intel Core i7, 6.00GB (RAM), and 32 bit operating system.

  2. #2
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,546
    don't delete GG folder...

    run game. then kill AVA process then reactor will open / maximize. run AVA aggain (make sure your taskm is open!) as soon as you click "start game" close task manager. then should start. if not try reinstalling

  3. #3
    JIGS4W's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,912
    Reputation
    48
    Thanks
    156
    Same problem as me lol but its fixed now


Similar Threads

  1. Just read this i need help
    By wannabehacker00 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 02-06-2006, 03:00 PM
  2. Please Read And Answer !!!
    By LiLLeO in forum General Game Hacking
    Replies: 9
    Last Post: 01-28-2006, 09:38 AM
  3. Read Before Requesting
    By Chronologix in forum Help & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2006, 04:56 PM
  4. Rules - Read Before Posting
    By Dave84311 in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2005, 11:13 AM

Tags for this Thread